Beatka oj tak, juz niedługo

jak się przeniesiemy to będą pracować nad łazienką i parterem, trochę mnie przeraża to ze tam będę podczas dalszego remontu, ale w sumie to kwestia kilku tygodni.
ania taak, Walentynki juz u siebie
marzenka, ania ten ból to pewnie dlatego, ze juz daleko w ciąży jesteśmy i wszystko się przygotowuje tam na dole do porodu - tak mi powiedziała położna na poniedziałkowej wizycie w odpowiedzi na moje bóle.
polianna ja czuję kopniaki i uderzenia na całej wielkości brzucha. ale od kilku dni mam wrażenie, ze mały obrócił się główką w dół bo w okolicy spojenia czuję takie delikatne smyranie, jakby mnie rączka glaskal, a nad pępkiem i po bokach pępka to takie konkretne kopniaki

i właśnie na tej wysokości czuję zgrubienie, takie twarde miejsce, jakby dupeczka albo plecki?
bluelovi super, ze jestes w domu! i co Ci przepisali na tego zylaka? nie miałam pojęcia, ze zylak może na wardze wyjść

synek to juz konkret facet z taką wagą!
sweetka ja czasami czuję ruchy od rana do nocy z małymi przerwami, ale jest dzien, ze maly kopnie raz, dwa razy i tyle. uspokajam się detektorem. ale nie martw się, położna mówiła mi ze to normalne, ze dzidzie mają bierniejsze i aktywniejsze dni