kasiunia123
Fanka BB :)
Milka na pierwszych dwóch usg lekarz mówił, że na 99% będzie chłopiec. Na połówkowym usg stwierdził, że bardziej mu na dziewczynkę wygląda także nie byłam pewna płci dziecka. Ale w czwartek na usg potwierdził dziewczynkę
Schauma masz córeczkę Laure
W weekend to wszystkie brzuchatki bardziej zajęte, dlatego taka cisza...
Wczoraj wieczorem wyszliśmy rodzinnie na zabawy śniegowe. Mąż powoził córkę na sankach i później ulepiliśmy dużego balwana, alr mięliśmy ubaw
Umówiłam się z koleżanką w przyszłym tygodniu, bo obiecała że jak będę miała córkę to odda nam ubranka po swojej małej
Jej córeczka jest z lipca, także powinno dużo rzeczy pasować jeśli chodzi o porę roku...
Schauma masz córeczkę Laure

W weekend to wszystkie brzuchatki bardziej zajęte, dlatego taka cisza...
Wczoraj wieczorem wyszliśmy rodzinnie na zabawy śniegowe. Mąż powoził córkę na sankach i później ulepiliśmy dużego balwana, alr mięliśmy ubaw

Umówiłam się z koleżanką w przyszłym tygodniu, bo obiecała że jak będę miała córkę to odda nam ubranka po swojej małej
Jej córeczka jest z lipca, także powinno dużo rzeczy pasować jeśli chodzi o porę roku...
ak tylko dostanę zdjęcia z sesji to wam wstawię mam kilka sama i kilka z córcią już nie mogę się doczekać ;-) muszę zaraz zabrać się za obiadek, i pomysleć czy chce jechać do mamy czy nie, bo coś mnie na spacerze brzuch bolał jak na okres, teraz przeszło ale martwi mnie to zawsze, do tego od kilku dni brzuch tak jakby bardziej mi twardnieje i cieżko mi się wtedy oddycha to chyba sukrcz ale przy tym mnie nic nie boli, macie tak czasami? Ja wtedy musze się położyć i przeczekać ale to trochę trwa, gin mówiła, że mam wtedy leżeć i brac dalej luteinę a ja na właśną rękę biore aspargin z córcią w ciąży brałam może to na twardnienia mi pomoże...ehh ciągle coś no ale jeszcze 3 msc i maleństwa będą z nam :-)