Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem z jakiego ale z mojego rocznika tez sie tak mówiłoAvanti witaj!
Ja mam za to dola dzisiaj Bo mi "dolegliwosci" przeszly. Juz wczoraj wieczorem cos mi mowilo ze jest cos nie tak . Moze mam schize.... Ale mdlosci przeszly I metaliczny smak,czuje sie tak normalnie.... wiec rozumiecie ze sie martwie... Jakos dotrwam do tego poniedzialku I zobaczymy.. Jeszcze przyjechal do nas znajomy na pare dni a ja taka nie w sosie. Zyczcie mi zeby szybko zlecialo do poniedzialku a ja Wam zycze spokojnego weekendu laseczki! Ja z tego rocznika co sie mowilo laskateraz to sie juz chyba tak nie mowi...?
![]()
Kurde brzuch mnie boli jak na @bolal mnie ok 14 wzielam 2 nospy i przeszlo. Teraz znow boli. W miejscu blizny po cc. Dziwnie tak. Ja mam lozysko na przedniej scianie wiec sie boje czy to nie lozysko. Ale synek kopie co jakis czas. Brzuch mam miekki wcale nie twardnieje. Rano ze 2 razy byl twardy ale to na chwilke jak zwykle. Wzielam znow nospe i mam nadzieje ze przejdzie. Dzis sie nie przemeczalam od poludnia poleguje wiec nie wiem skad ten bol. Ech zawsze cos