reklama

Kwietniowe mamy 2016

Rsz..z tym sexem to naprawde żartów nie ma ...u mnie koniec az do czasu po połogu...strasznie sie w nocy przestraszyłam ze rodzic zaczelam...naszczescie brzuch miękki juz ale w pochwie mnie ciut pobolewa...moze poproszę w czwartek o badanie wewnętrzne ale jak on mi wziernik włoży?...ja nie byłam badana wewnętrznie od początku ciąży ...i nie pamietam kiedy powinno być badanie wew

reklama
Aniabuu mi tez proponowano ta szczepionkę i pewnie znow zaproponują ..nie będę sie szczepić...maż ma racje ta szczepionka jest podobna bardzo niebezpieczna dla dziecka...wszystkie znajome w ciąży mi odradzają...takie historie mi opowiedziały ze nie ma mowy o szczepionce nie wezmę jej

Tusia tak mi przykro :( .. tulę mocno .. jesteś i będziesz na świecie . A twoja córeczka ma wielkie szczęście ze ma takich rodziców .
Annika79 duży ci wyszedł wynik na krzywej ? bo ja też podejrzewam że i mnie czeka "cukierkowa" droga .... przy synu była insulina ...
na czczo 93, po 1h 204, po 2h 125 w sumie zaważył wynik po 1h bo norma jest do 180. W poprzedniej ciąży też brałam insulinę. W tej chcę to odwlec ile się da.

Dziewczyny tak pytacie wiec ja ten szpital miałam mieć tez ze względu na to ze jeden mniej przybierał i co Max 2 tyg musze mieć sprawdzane wszystkie przepływy. Ze względu ze mam nowego lekarza prowadxacego chce mnie wziąć na oddział żeby porobić swoje badania. I tak i po dzisiejszej wizycie okazało sie ze szyjka znowu skróciła sie o 1cm to w czwartek mam sie zgłosić do szpitala i jeśli sie okaże ze na ktg sa jakiekolwiek skurcze podadzą sterydy na szybszy rozwoj płucek. Najważniejsze ze maluszki wyrównały i waza 920 i 970g ;)

Marzenka - ja mam co 3 tyg wizyte u jednego gina i on mi sprawdza tylko ph i bada palcami. A ten drugi zaqsze wziernikiem i dodatkowo paluchami. Plus wiadomo usg ale na fotelu bada mnie kazdy za kazdym razem :rolleyes: u tego jednego nie bylam od 3 grudnia i ide w czw i musze cos wymyslic czemu tyle nie bylam no mnie zrypie. Zwale na swieta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry