Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.... dopiero córkę wyprawiłam na 3 lekcje
. W planach ogarnianie mieszkania i żelazko
( tego drugiego nie cierpię). Co do ciąży to z córką od początku były przeboje w 8 tc odklejała się od łożyska ..... koło 24 tc miałam skurcze i rozwarcie 2 cm ( nic nie czułam .. wyszło na rutynowym badaniu ) ... później założone szwy podtrzymujące i wyskoczyła 37tc ... Z synem od 3 miesiąca zakazy same .. twardniejący brzuch częste leżenie w szpitalu cukrzyca ciążowa.. podejrzenie hipotrofii płodu ... sączenie się wód i ur 36 tc oba porody wywoływane przez oksytocynę . W grudniu jak to gin powiedział "szyjka się jeszcze trzyma " więc kolejna wizyta przede mną i mam mega stresa .. Jak tylko pomyśle to już mnie brzuch boli ... a no i ze stresu u gina ciśnienie mi idzie do góry :/ Tylko ma jeden feler ze nie ma u siebie usg więc nie zobaczę małej . Ale jest mega kolejki sa do niego zawsze tłum kobietek w różnym wieku . No i tyle jeszcze ze winnym mieście przyjmuje wiec mam wyzwanie żeby dojechać do niego a nie trafić do miejscowego szpitala