Ja dziś nawet troszkę dłużej pospałam bo mieliśmy bilans z synem na 10:30 a potem drobne zakupy, miała być wyprawka ale się nie da z nim za jednym razem wszystkiego :/ Najpierw musieliśmy do 2 deichmanów wstąpić bo trzeba było mu kupić kaloszki w pierwszym nie było rozmiaru, w drugim siadła jedna para nie do końca zadowolona jestem bo były lepsze w innych rozmiarach ale już wzięłam, chlapę przechodzi a potem zaraz trzeba nowe adidasy kupić bo ma na styk. On już po tym zmęczony, marudny to tylko jeszcze do dm udało się wejść na szybko kupiłam tylko proszek a raczej jakiś żel do prania nie wiem jaki

Muszę wypróbować, ale szukałam żelu a na takim forum niemieckim mamy polecały żeby kupować zwykłe po drogeriach bo wszystkim się rzuca w oczy pierwszy ariel czy persil (tak jak mi

) a one właśnie ponoć mają więcej chemii i lepiej takie zwyklejsze no name kupować... No to kupiłam, popiorę i zobaczę nawet może dziś to wrzucę czy jutro

I jeszcze z dm kosmetyki baby love bo też polecały nastawiałam się na hipp ale wzięłam żel do kąpieli i chusteczki mam zamiar na Damianie wypróbować jak się spisują

I krem do buzi sprawdzę na sobie bo też tak chwaliły że nawet same używają bo taki lekki i że nawilża hmm zobaczymy. Popatrzyłam na butelki i smoczki no ale to już tak na szybko bo mi marudzili ehhh z facetami to się nie da to stwierdziłam że dziękuję i jeszcze innym razem na spokojnie popatrzę a nie na szybko będę brała bez zastanowienia

Teraz śpią obydwoje bo tacy zmęczeni!!!

A i tak jeszcze do lidla ich wyciągnę dzisiaj bo i tak trzeba jeszcze spożywcze zakupy zrobić a może będą te staniki..