• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
polecalyscie jakis srodek na zaparcia lacto.... cos tam. Co to bylo? Od tyg mam problem i nie wiem czy maly uciska czy nie. Jem normalnie to samo i lipa:(
Też miałam problemy i mi pomogła mikstura:
ciepła woda (szklanka) + sok z połówki cytryny + łyżeczka miodu. Potem zmodyfikowałam po swojemu, wystarcza mi sok z 1-2 cm paska cytryny i żeby było smaczniej dodaję 2 łyżeczki miodu :D
Piję rano na czczo, potem czekam pół godzinki i dopiero śniadanie. Najlepiej pić ją regularnie, w necie polecali kurację 2 tygodniową, mi pomogła po 2 dniach :)
Polecam spróbować, inne rzeczy na mnie nie działały, ta mikstura zawsze :)

Milka jak ci dobrze ;-)
A ja od dzis wrocilam do 8 godzinnego trybu pracy. Nie bylo tak zle, choc myslslam ze bedzie tragedia bo spalam w nocy 2 h.
Marzenka spokojnie ja w pracy bede do konca marca :-(

Ja dziś nawet troszkę dłużej pospałam bo mieliśmy bilans z synem na 10:30 a potem drobne zakupy, miała być wyprawka ale się nie da z nim za jednym razem wszystkiego :/ Najpierw musieliśmy do 2 deichmanów wstąpić bo trzeba było mu kupić kaloszki w pierwszym nie było rozmiaru, w drugim siadła jedna para nie do końca zadowolona jestem bo były lepsze w innych rozmiarach ale już wzięłam, chlapę przechodzi a potem zaraz trzeba nowe adidasy kupić bo ma na styk. On już po tym zmęczony, marudny to tylko jeszcze do dm udało się wejść na szybko kupiłam tylko proszek a raczej jakiś żel do prania nie wiem jaki :D Muszę wypróbować, ale szukałam żelu a na takim forum niemieckim mamy polecały żeby kupować zwykłe po drogeriach bo wszystkim się rzuca w oczy pierwszy ariel czy persil (tak jak mi :p) a one właśnie ponoć mają więcej chemii i lepiej takie zwyklejsze no name kupować... No to kupiłam, popiorę i zobaczę nawet może dziś to wrzucę czy jutro :)
I jeszcze z dm kosmetyki baby love bo też polecały nastawiałam się na hipp ale wzięłam żel do kąpieli i chusteczki mam zamiar na Damianie wypróbować jak się spisują :D I krem do buzi sprawdzę na sobie bo też tak chwaliły że nawet same używają bo taki lekki i że nawilża hmm zobaczymy. Popatrzyłam na butelki i smoczki no ale to już tak na szybko bo mi marudzili ehhh z facetami to się nie da to stwierdziłam że dziękuję i jeszcze innym razem na spokojnie popatrzę a nie na szybko będę brała bez zastanowienia :D Teraz śpią obydwoje bo tacy zmęczeni!!! :D
A i tak jeszcze do lidla ich wyciągnę dzisiaj bo i tak trzeba jeszcze spożywcze zakupy zrobić a może będą te staniki..

A ja wróciłam z praktyk,..... jestem zadowolona dzisiaj ze swojej pracy.... bardzo mi się podobało....
Oglądacie dzisiaj mecz ze swoimi mężami / partnerami ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry