reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witajcie☺ matko spalam dzis do 8.30:eek: ale sie wyspalam za wszystkie czasy:)
Milka - to od piatku masz labe:)

U nas zapowiada sie kolejny leniwy dzien. Na obiad robie dzis zupe bo maz ma jeszcze kurczaka w sosie slodko-kwasnym z ryzem i warzywami. Corce fileta w panierce zrobie bo wczoraj zrobilam jej malego fileta a reszte kurczaka dalam nam do tych warzyw bo przeciez nic nie chce jesc a ona zjadla caly:) i krzyczala ze jeszcze. Dzis jak zapytalam co na obiad to od razu krzyczy ze kurczaczek ale taki sam pyszny jak wczoraj tylko ze duuuzo wiecej:) Mi sama zupa wystarczy. Jelita mnie bola znow:( polecalyscie jakis srodek na zaparcia lacto.... cos tam. Co to bylo? Od tyg mam problem i nie wiem czy maly uciska czy nie. Jem normalnie to samo i lipa:(

reklama
ja wstałam dzisiaj o 8 , kładłam się spać o północy ale tak naprawde zasnęłam dopiero po 1:30....dzisiaj od 13 praktyki....prowadzę swoje zajęcia z terapii pierwszy raz:)

Milka super odpoczniesz sobie :-D
Schauma czyli nocki się poprawiły u was,super
Rsz to powodzenia :-D
My wstalysmy o 6 więc w normie :-) teraz pije kawkę i jadę z córcia do dziadka bo ma imieniny :-)

U nas noc nieprzespana, a pogoda nie nastraja pozytywnie. Wieczorem miałam atak woreczka żółciowego bite 4 godziny, puściło po 2 mocnych nospach,niestety byłam tak głodna że przekąsiłam suchą bułkę i zaczeło sie o 23 na nowo tym razem dużo mocniej :( kolejne 2 nospy i zasnęłam nie pamiętam, która była, dzisiaj tylko o wodzie i herbatkach, podgryzam co jkaiś czas bananka, ale zanim go połykam to mielę jakbym sama jakimś dzidziusiem była :( ostrzegała ginka, ze w ciąży takie przygody będą mnie czekać, niestety dieta kleikowa wchodzi na tapetę :(

Zamówiłam bawełne w Minnie dla córeczki na kocyk, ale nawet nie mam siły się z niej cieszyć :( a dzisiaj jeszcze dentysta mnie czeka.

MiLadyyy współczuję Ci tego woreczka :/ ja bardzo się bałam, że w ciąży będą mnie łapały takie ataki, bo przed ciążą miałam kilka, ale moja lekarka mówiła, że jak będę piła 2 l wody dziennie to powinno przejść bokiem i póki co (odpukać w niemalowane) nie miałam żadnego ataku, a nie jem specjalnie dietetycznie. Trzymam kciuki, że to był ostatni raz!
Dziękuję za info z tym lidlem, koniecznie muszę się wybrać :)

Witajcie☺ matko spalam dzis do 8.30:eek: ale sie wyspalam za wszystkie czasy:)
Milka - to od piatku masz labe:)

U nas zapowiada sie kolejny leniwy dzien. Na obiad robie dzis zupe bo maz ma jeszcze kurczaka w sosie slodko-kwasnym z ryzem i warzywami. Corce fileta w panierce zrobie bo wczoraj zrobilam jej malego fileta a reszte kurczaka dalam nam do tych warzyw bo przeciez nic nie chce jesc a ona zjadla caly:) i krzyczala ze jeszcze. Dzis jak zapytalam co na obiad to od razu krzyczy ze kurczaczek ale taki sam pyszny jak wczoraj tylko ze duuuzo wiecej:) Mi sama zupa wystarczy. Jelita mnie bola znow:( polecalyscie jakis srodek na zaparcia lacto.... cos tam. Co to bylo? Od tyg mam problem i nie wiem czy maly uciska czy nie. Jem normalnie to samo i lipa:(

Ja mam Lactulosum syrop :) Dzisiaj sie właśnie sprawdził idealnie uffffff, bo już nie mogłam. Jest smaczny, aż chce się pić ;)

O matko kitki do 8:30 zazdroszcze :) mojej córce raz chyba zdarzylo sie i 8ej wstać haha
to ja pisalam ze na zaparcia mialam syrop laktuloza

Ania - moja cora teraz w domu i chora to dlatego tak spi. Tak to o 7 wstaje bo musze do szkoly ja wyprawic. Poza tym ja mam zwykle problemy ze spaniem i sie budze ok 4 wiec dzis jak zobaczylam godz to w szoku bylam:D

A ten syrop jest bez recepty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry