Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do 15 marca powinnam być już po porodzie.Milka suuper, że już na zwolnienie - super sprawa to jest![]()
Aniabuu, Marzenka ja też Was bardzo podziwiam, że jeszcze dajecie radę, naprawdę.
Rsz to super że praca Ci się podoba, to ważne w życiu:-) ja oglądam mecz :-)
Sweetka wstyd przyznać ale nie wiem i się jeszcze nie zorientowałam, poczytać ustawę trzeba... W piątek i tak idę do zusu to moze tam sie czegoś dowiem.
Wlasnie doczytałam, ze dziewczynki już Ci odpowiedzi udzieliły.
Co do tatusia to tacierzynski moze wziąć tylko wtedy jesli ty rezygnujesz z macierzyńskiego. Ale za to po urodzeniu dziecka przysługuje mu urlop ojcowski ktory trwa 2 tyg.
Ivete witaj, coś więcej o sobie?
Annika piękna waga maluszka :-) to jak 37 tc to jaka mniej wiecej data porodu będzie?
Pieknie wazy synek. Czyli bedziesz miec cc? A jak z tym lozyskiem musisz lezec?Ja po wizycie. Mały ma 1670 g. Łożysko nadal przodujące. W 37tc mam się zgłosić do szpitala żeby rozwiązać ciążę.
Leżeć nie kazał ale oszczędzać się, polegiwać..., nieosiągalne przy mojej dwulatce. Tak będę miała planowane cc, najpóźniej w 38tc.Pieknie wazy synek. Czyli bedziesz miec cc? A jak z tym lozyskiem musisz lezec?