Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak na ojcowski sklada sie wniosek min 7 dni przed rozpoczeciem. Pracodawca nie moze odmowic. Ale jak zlozy np. 5 dni wczesniej to pracodawca moze udzielic mu dopiero jak minie te wymagane 7 dni takze lepiej o tym pamietac
Ivete, czuj się jak u siebie, witamy Na kiedy masz termin? Jaka jest płeć maluszka?
Annika79, ciekawe czy będziesz pierwszą rozpakowaną mamusią? Ale Ci zazdroszczę tego, że już znasz mniej więcej termin i że maluszek będzie z Wami na święta
sweetka, ostatnio brałam opcję 80% przez cały okres i tak wydawało mi się najkorzystniej. Nie wiem jak to jest z tym wyrównywaniem do 1000, ale wydaje mi się trochę mało prawdopodobne...
Lusinda - jak chodzilam na szkole rodzenia z cora w brzuszku to tez zwiwdzalismy porodowke a tu nagle za sciana wrzaski...panowie zbledli od razu, jeden wygladal jakby zaraz mial zemdlec...polozna co prowadzila te szkole szybko nas sramtad zabrala stwierdzajac ze ten temat innym razem przerobimy a teraz pojdziemy zwiedzic oddzial noworodkow
To fakt lepiej nie wiedziec..i nie daj boze nie ogladac porodow w necie, dobrze radze z autopsji jak obejrzalam to jakos niespieszno mi bylo do rozwiazania i stwierdzilam ze chetnie i 10mcy w ciazy pochodze
A ja wlasnie odwrotnie kiedys juz pisałam, ze ja bardzo czekałam na poród bo chciałam wiedzieć jak silny to bol, którego kobiety doświadczają w czasie porodu.
Mam koleżankę, ktoś bardzo ciężko zniosla poród. Powiedziała mi, ze tak ja bolalo, ze powiedziała poloznej ze odda jej dziecko, żeby tylko ta od niej zabrala bol. I podczas porodu miała myśli, żeby wyskoczyć przez okno. Od tego czasu zawsze miałam to w glowie i zastanawiałam się jak silny jest bol porodowy, ze dzieja sie z kobietami takie rzeczy.