reklama

Kwietniowe mamy 2016

milka no ja wyprałam bo ja mam wózek po Damianie a gondola 3 lata na strychu stała... to ściągnęłam te boki i materac i wrzuciłam do pralki, chociaż i tak dam na to prześcieradło no ale było brudne to wolałam wyprać

reklama
Leze na ginekologii .. zrobili mi ktg i usg pobrali krew. Dostalam zastrzyk na rozwoj pluc u dziecka i jakas tabletke pod jezyk.... mam zagrozenie przedwczesnym porodem

rsz tak więc dobrze że tam trafiłaś nie martw się wierzę że się tobą tam dobrze zajmą :* już były sygnały wcześniej że to dziecko nisko, te kłucia, twardy brzuch....

Rsz - o matko:oops: nie martw sie kochana lez i niech wszystko kontroluja. Dobrze ze dali sterydy na rozwoj pluc. Po kilku dniach chyba dostaniesz kolejny. Corcia bedzie miala wieksze szanse po tych sterydach. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze zobaczysz! Ja trafilam w 23tyg na zastrzyk sterydowy niby bylo za wczesniej ale lezalam 10dni podratowali mnie kroplowkami i wyszlam. I donosilam. Takze dasz rade tylko postaraj sie nie stresowac
. Wiem ze latwo sie mowi

Rsz jak dobrze że była dzisiaj u Ciebie ta położna i kazała jechać na ip. Szczęście w nieszczęściu. Trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie ok bo jesteś pod fachową opieką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry