Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam podobnie, jak ide na bad krwi to brzuch mi sie stawia, jak leze jest okDrobi mam to samo uczucie. Nie wyobrazam sobie wyjścia na zakupy bo maaluchy tez mi tak ciążą do tego stopnia ze jak chwile pochodzę to do lozka juz wpol zgięta wracam taki twardy brzuch.
Ojejku Rsz, odpoczywaj.dziwne ze lekarz nuczego wczesniej nie zauważył.
Ja musiałem niestety skrócić godziny pracy do 6. Brzuch wczoraj strasznie mnie bolal no i twardy, dzis twardy ale nie boli. troche mnie to martwi :-(
Rsz trzymaj sie :* bédzie dobrze, na pewno zajmá się wami tam najlepiej jak się da. Dobrze że posłuchałaś położnej.
Mój maluszek coś dziś się obija i nie koniecznie go czuje, nie wiem czy jakoś się obrócił czy po prostu taki leniwy dziś że chyba muszę sobie jakąś dawkę cukru zapodać żeby go pobudzić . Nic mnie nie boli ale się denerwuje
w którym tc jesteś?? moja jeszcze mnie tak nigdy nie skopała, nieraz jest mocniej albo kopnie jakby w czulsze miejsce ale boleć nie boliMoja mala dziś caly dzien spokojna byla, a pod wieczór tak mnie skopala ze prawie płakałam.
Jak 2 tyg mialam ktg to polozna pytala mnie czy czuje " te" ruchy, ja mowie ze nie a ona ze ktg pokazuje ze dziec bardzo ruchliwy.
Witam niwa kolezanke;-) Madzia napisz cos wiecej o sobie