reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ojejku Rsz, odpoczywaj.dziwne ze lekarz nuczego wczesniej nie zauważył.

Ja musiałem niestety skrócić godziny pracy do 6. Brzuch wczoraj strasznie mnie bolal no i twardy, dzis twardy ale nie boli. troche mnie to martwi :-(

rsz miała zalecenia odpoczywać i nie przeciążać sie. Nie zastosowała się. Trzeba by było ja przez kolano przełożyć i w pupe dać! Trzymam kciuki za jej malenstwo bo jest zdecydowanie za wczesnie na poród.

Madzia witaj :) napisz coś o sobie:)

Rsz trzymaj sie :* bédzie dobrze, na pewno zajmá się wami tam najlepiej jak się da. Dobrze że posłuchałaś położnej.

Mój maluszek coś dziś się obija i nie koniecznie go czuje, nie wiem czy jakoś się obrócił czy po prostu taki leniwy dziś że chyba muszę sobie jakąś dawkę cukru zapodać żeby go pobudzić . Nic mnie nie boli ale się denerwuje

Rsz trzymaj sie :* bédzie dobrze, na pewno zajmá się wami tam najlepiej jak się da. Dobrze że posłuchałaś położnej.

Mój maluszek coś dziś się obija i nie koniecznie go czuje, nie wiem czy jakoś się obrócił czy po prostu taki leniwy dziś że chyba muszę sobie jakąś dawkę cukru zapodać żeby go pobudzić . Nic mnie nie boli ale się denerwuje

miałam tak samo i tez sie stresowałam. Zjedz cos słodkiego zeby sie uspokoić, ale dzieciątko potrafi sie tak ułozyc( u mnie na usg było widać) ze mimo,ze sie tam rusza to nie czuć tych ruchów, moja była głowka do doły a tułw miała po samym środku brzucha ze nie dotykała zadnej sciany:) a nózkami kopała w samo łóżysko( ja mam w górnej czesci brzucha) no i nic nie czułam :). Teraz tez mam dni ze ja czuje mocniej i ze słabiej. Jeszcze zostaje IP dla spokojnosci.

Moja mala dziś caly dzien spokojna byla, a pod wieczór tak mnie skopala ze prawie płakałam.
Jak 2 tyg mialam ktg to polozna pytala mnie czy czuje " te" ruchy, ja mowie ze nie a ona ze ktg pokazuje ze dziec bardzo ruchliwy.
Witam niwa kolezanke;-) Madzia napisz cos wiecej o sobie

Moja mala dziś caly dzien spokojna byla, a pod wieczór tak mnie skopala ze prawie płakałam.
Jak 2 tyg mialam ktg to polozna pytala mnie czy czuje " te" ruchy, ja mowie ze nie a ona ze ktg pokazuje ze dziec bardzo ruchliwy.
Witam niwa kolezanke;-) Madzia napisz cos wiecej o sobie
w którym tc jesteś?? moja jeszcze mnie tak nigdy nie skopała, nieraz jest mocniej albo kopnie jakby w czulsze miejsce ale boleć nie boli

Mi ostatnio ciut tez sie stawia ale raczej chwilowo. Jutro planuje wizyte pobranie krwi w szpitalu i zakupy marketowe i wszystko z corka wiec pewnie wroce ledwo zywa. Ech ale wole tak niz w weekend bo wtedy wiecej ludzi.
Moj syn tez od kilku dni remont chyba q swoim domku robi tak szaleje;) czasami tez az boli

reklama
tylko takie ciutke stawianie w tym tc jest naturalne, podobno macica cwiczy, aczkolwiek ja sie kazdym tym stawianiem lekko zawsze przejmuje i nie traktuje tego naturalnie...tylko ze ja mam krótką szyjke, wiec stawianie do kompletu to nic fajnego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry