Kasiagaw u mnie do teraz nie wiadomo skąd te plamienia były, niestety ale na szczęście na razie jest spokój
Beata ja już w niektórych spodniach nie mogę chodzić bo mnie dusi wszystko w brzuch, najwygodniej mi w sukienkach albo spodenkach na gumce żeby mnie nic nie dusiło
Alex witaj, gratulacje :-)
Milka ja też ciągle coś podjadam

Dantek kapusta ale bym zjadła

Marzenka witaj gratulacje na pewno będzie wszystko dobrze :-* u mnie też pojawiło się krwawienie mocne, później plamienie, teraz czasami ciemne upławy, na luteinie jestem a ty coś bierzesz? No i też na usg pokazuje że z bąbelkiem wszystko dobrze :-) u mnie widać brzuch, już to ostatnio pisałam zaraz złożymy wątek ze zdjęciami brzuszka

to u ciebie tak damo jak u nas jak na razie zakaz aż plamienia nie ustąpią, muszę się oszczędzać i już nie pracuję, Marzenka piękny brzuszek no i jaki widoczny, podobno w kolejnych ciążach widać szybciej

u mnie też widać wstawię później zdjęcie :-)
Milady kochana nie martw się! Przecież jesteś dorosła i to wasza sprawa! Najważniejsze, że wy się cieszycie !! :-*
Schauma ja tictacki sobie kupiłam na ten okropny smak w ustach, wykańcza mnie ten smak

Renia pięknie :-)
Bafinka gratulacje i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, ja jak robiłam pierwszą betą po teście już były dwie ciemne kreski to miałam 4706 po tygodniu wzrosło o jakieś 20 tys więc zrób betę po kilku dniach i zobaczysz czy urosła
Aniabuu gratulacje i trzymam kciuki :-*
Martita u ciebie też pięknie
ja ciążowych rzeczy mam mało tylko jedną parę spodni, chodziłam w legginsach i będę pewnie chodzić i w sukienkach a już muszę bo mnie ciśnie wszystko, jak tylko zjem to mi tak wyskakuje brzuch że masakra już tak go widać co będzie za kilka tyg?! Chyba na prawdę w drugiej ciąży widać go wcześniej

a mi na usg ginekolog powiedziała, że pęcherzyk jest większy o tydzień od bąbelka ale nie wiem czy to na coś wpływa, ma któraś z was tak?! No i będę musiała coś na zimę kupić bo jak już teraz mam brzuch to na święta będę mieć wielki, u mnie mdłości cały czas są, smak w ustach okropny, zawroty głowy, senność no i apetyt za 2

na ślubie było super, najadłam się za 2

co do zakupów dla dzidziusia to ja za dużo kupować nie będę bo wszystko mam po córci chyba, że będzie chłopak

to co kochane dodać wątek ze zdjęciami brzuszków i maluszków z usg tylko jak to się robi? a no i ja rodziłam naturalnie i byłam nacinana, gojenie to był dla mnie straszny czas, okropnie się tego boję