reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cholera jakiś wirus nas dopadł. Ja od piątku uziemiona z kaszlem, dziś doszła gorączka. Dziś młody wrócił z przedszkola Panie mówiły że taki nie swój był i będzie chyba chory, rano było ok wrócił z przedszkola też be z gorączki a po pół godziny już 39.2. Miałam leżeć odpoczywać a wyszło jak zawsze że nie odpoczyne tylko będę się nim biednym placzacym zajmować :( Tydzień w domu, a w sobotę mamy wesele przyjaciół kicha na maxa

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej sałatka spotykamy się na drugim forum :) jak tam się czujecie ty i fasolka ? Na kiedy masz termin ?
Hej hej:) termin wg różnych kalkulatorów mam na 22-24 kwiecien:) nie pytalam gin o termin bo inne rzeczy miałam na glowie... Do dzis byla masakra, mdlosci, wstręt do jedzenia, bezsilność itp ale dzis jest inaczej. Boli mnie tylko żołądek. Troche niedobrze i sie martwię... Ale może pomogla kawa. Zmusilam sie zeby ja wypic i siemie. A Ty jak tam?:)

Hej hej:) termin wg różnych kalkulatorów mam na 22-24 kwiecien:) nie pytalam gin o termin bo inne rzeczy miałam na glowie... Do dzis byla masakra, mdlosci, wstręt do jedzenia, bezsilność itp ale dzis jest inaczej. Boli mnie tylko żołądek. Troche niedobrze i sie martwię... Ale może pomogla kawa. Zmusilam sie zeby ja wypic i siemie. A Ty jak tam?:)
A ja no 9 tydzień rosne mam mega wzdęcia i spać mi się chce hehe a tak to super żadnych mdłości boli itd

U nas też był taki problem. Cora jadła by tylko mleko ciągle, pewnego razu otworzyłam lodówkę i zapytałam małej co by zjadła na kolację, pokazała brokula, jajko i pomidora tak więc po ugotowaniu pierwszych dwóch składników ułożyłam na talerzu i razem z Zuzia probowalam jeść kolację. Pierw skubanie, bawienie się prośby groźby nic nie dały. Kiedy dalam za wygraną i sama zajadalam kolację odwróciłam się w stronę tv i kątem oka zauważyłam ze Zuzia zaczęła jeść brokula i to cała spora różyczkę i pół jajka no jak dla nas to był mega postęp [emoji6] i tak co dzień wybiera co na śniadanie co na kolacje jaki obiadek [emoji6] oczywiście w pkolu podobno zjadła ładnie [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze niedługo tez tego doswiadcze. Podnosicie mnie na duchu. Troche mi lepiej jak wiem ze nie jestem z tym sama...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry