reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach :)
choć u mnie już widać brzuch, bo ciągle jakas wzdęta chodzę masakra ;/

My też powiedzieliśmy rodzicom moim i teściom, jakoś tak wyszło bo zaczeły by się pytania czemu np nie dźwigam Zuzi itp, reszta rodziny dowie się w odpowiednim czasie na pewno po tych 3 pierwszych miesiącach :)
choć u mnie już widać brzuch, bo ciągle jakas wzdęta chodzę masakra ;/
Haha.. mój mąż się ze mnie śmieje, że mam brzuszek jak na 4 miesiąc. :P :) I bez maleństwa w środku miałam sporą oponkę. Ale teraz faktycznie jestem jakaś wzdęta i spodnie, które jeszcze miesiąc temu były ok, teraz mnie cisną. Chyba zacznę się rozglądać za większym rozmiarem. :(

Alcarin dokładnie przed ciązą też nie należałam do szczuplutkich dziewczyn, co prawda nosze rozmiar M ale brzucha nie mogłam zgubić po poprzedniej ciąży. Teraz właśnie też wyglądam na jakiś 4ty miesiąc ;p

Sylwia9 to mnie pocieszyłaś :) ja też raczej rozmiar M. No teraz już chyba L :P ale co tam... trzeba jeść DLA dwojga nie ZA dwojga, to będzie ok. :) Dziewczyny też tak bardzo Wam piersi już urosły? Mój mąż jest wniebowzięty, ale mnie to troche irytuje. Bo bolące strasznie i te żyłki. No ale dla maleństwa kochanego wszystko zniesiemy.

Mi zdecydowanie wieksze wiec maz tez zadowolony i mowi,ze sie po cycuszkach wszyscy kapna zaraz,ze w ciazy jestem hehe
Dramat! Ja będę lysa jak nic! Gruba i łysa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry