Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stwierdziłam że nie gotuję, nie mam weny... może na jakąś pizzę pojedziemyMy dziś na obiadek do rodziców, nie mogę się doczekać pysznej sztufady
Wczoraj o 23.00 jedyne o czym marzyłam to stek półkrwisty lub pieczony indyk z nadzieniem.
Powiem wam ze jest cieżkowczoraj stałam w biedronce 30 minut i nic nie znalazłam do jedzenia, cały czas mam na coś smak i nie wiem na co, nasila mi się wieczorem w łożku.
Często stoję nad garami gotuje ślinka mi cieknie nakładam i ... nie mogę jeść bo jest paskudne, w buzi mi rośnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Według gina blizną na szyjce po szwie. jest taka ze nie będzie postępowalo mi rozwarcie
Maam to samo caly czas smak na cos dobrego ale na nic konkretnegoMy dziś na obiadek do rodziców, nie mogę się doczekać pysznej sztufady
Wczoraj o 23.00 jedyne o czym marzyłam to stek półkrwisty lub pieczony indyk z nadzieniem.
Powiem wam ze jest cieżkowczoraj stałam w biedronce 30 minut i nic nie znalazłam do jedzenia, cały czas mam na coś smak i nie wiem na co, nasila mi się wieczorem w łożku.
Często stoję nad garami gotuje ślinka mi cieknie nakładam i ... nie mogę jeść bo jest paskudne, w buzi mi rośnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie ma pewnosci jak bedzie.Kingusia aj też miałam odrzut całkowity od wędlin, jakieś mięcho w obiedzie przemycałam ale to przechodzi. Może Tobie też minie, zwłaszcza jeżeli mdłości trochę ustąpią. Serio będzie lepiej. Gdybym pracowała to bym wróciła do pracy, przerwę zrobiłabym tylko na czas 5-7 tydz, bo wtedy było bardzo kiepsko. teraz nawet senna nie jestem tak jak wcześniej![]()