Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie przez 5 dni różnicy było widać już zarodek i serduszkoA ja sie zastanawiam czy jak bylam w ten piatek prywatnie i byl pecherzyk 18.9 mm i widoczne miejsce zarodkowe a teraz 26 ide na nfz to czy jest szansa ze bedzie serduszko? Myślicie ze przez 7 dni może sie to az tak zmienić? U mnie tez lekarz powiedział ze komputer liczy ze niby u mnie 7 tydzień a ten pęcherzyk wyglada na 6 ..sama juz niewiem chciałabym byc po tym pierwszym trymestrze...;( i to miejsce zarodkowe oznacza ze jest zarodek na 100 % czy to jeszcze nie jest pewne? Normalnie czuje ze zglupialam i nic juz niewiem..;(
No jak nie wiosłowałaś to tym bardziej sie podobałoSuper dziewczyny ze więcej nas jest w optymistycznym nastrojuja w sobote byłam na kajakach rekreacyjnie ale tak rekreacyjnie ze to az smieszne
bo po prostu siedzialam w kajaku, nawet ani razu wioslem nje machnelam
ale bylo super, śliczna pogoda, spokojny spływ (wolny nurt, szeroki kajak typowo dla laikow), mąż fajne zakola robił
ciesze sie że pojechałam
![]()