Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby tak, ale on był mega realistyczny... całego pamiętam jak nigdySen pełen wrażeń ale to tylko sen Kochana![]()
Miałam w nocy chory sen[emoji23]
Śniło mi się że jestem w przychodni w szpitalu, czekam na wizytę na nfz u jakiegoś nowego lekarza. Był jakiś dziwny, nie miał fotela ginekologicznego,ani dobrego usg. Kazał mi nogi oprzec o biurko i zbadał,i dopiero wtedy spytał z czym przychodzę. Jak powiedziałam że jestem w ciąży to spanikowany wyjal usg z lat 90 i jakis maly komputerek, wsadzil glowice,pogratulował ciąży i koniec. Jak poprosilam o pokazanie to okazało się że to trojaczki,ale tylko jedno serduszko bilo....i lekarz mnie wyprosil i się obudziłam....
Chory sen do kwadratu!
I przerazilam się na jawie....nie wiem co myśleć....
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Trojaczki?? Potrójne szczęście[emoji6] [emoji23]Miałam w nocy chory sen[emoji23]
Śniło mi się że jestem w przychodni w szpitalu, czekam na wizytę na nfz u jakiegoś nowego lekarza. Był jakiś dziwny, nie miał fotela ginekologicznego,ani dobrego usg. Kazał mi nogi oprzec o biurko i zbadał,i dopiero wtedy spytał z czym przychodzę. Jak powiedziałam że jestem w ciąży to spanikowany wyjal usg z lat 90 i jakis maly komputerek, wsadzil glowice,pogratulował ciąży i koniec. Jak poprosilam o pokazanie to okazało się że to trojaczki,ale tylko jedno serduszko bilo....i lekarz mnie wyprosil i się obudziłam....
Chory sen do kwadratu!
I przerazilam się na jawie....nie wiem co myśleć....
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017