lucky789
Fanka BB :)
A tego nie słyszałam[emoji50] to że plesniowych nie można to tak ale że fety? A co ona zawiera niezdrowego?Fety nie wolno
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tego nie słyszałam[emoji50] to że plesniowych nie można to tak ale że fety? A co ona zawiera niezdrowego?Fety nie wolno
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Mi lekarz powiedział że tych prawdziwych z pleśnią nie wolno jeść, ale typu camembert spokojnie mogę jeżeli z tylu jest napisane że pasteryzowane. Ja uwielbiam plesniaki ale teraz w ciąży jak o nich pomyślę to mi niedobrze[emoji16]Z fetą chodzi o to że prawdziwy jest niepasteryzowany chyba, ale kto je taki? [emoji6]
Ja się pozegnalam z moimi plesniowymi które kocham[emoji173][emoji173]
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak masz rację z camembert, ale i tak polecany jest pieczony.Mi lekarz powiedział że tych prawdziwych z pleśnią nie wolno jeść, ale typu camembert spokojnie mogę jeżeli z tylu jest napisane że pasteryzowane. Ja uwielbiam plesniaki ale teraz w ciąży jak o nich pomyślę to mi niedobrze[emoji16]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle zywie sie ostatnio bulkami z serem topionym, jogurtem,malinami i winogronami , i to praktycznie wszystko co jem... chciałam jajko zjesc z dziecmi to zapach mnie odrzucil.... mieso calkiem mnie odpycha, zjadlam parowke,bo córka nie dojadla i nie dobrze mi...
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Super grstulacjeFetę wolno, tylko ważne by była pasteryzowana
My wczoraj byliśmy na pierwszym USG, Pani doktor nie dość, że potwierdziła, że nasza Kruszyna jest i rośnie, to usłyszeliśmy seruszko <3 No i maluszek ma 7mm, rośnie tak, że jest większy o 4 dni do przodu. Za 4 tyg kolejna wizyta, a za 5 tyg.usg genetyczne.