IsabellaSimon
Fanka BB :)
ja bym chciala...ale czy dam rade ?Jasne
Tak mnie tylko ciekawi czy tylko ja chcę mieć "niespodzianke"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja bym chciala...ale czy dam rade ?Jasne
Tak mnie tylko ciekawi czy tylko ja chcę mieć "niespodzianke"
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej nie zmuszac faceta do obecności przy porodzie,bo moze obrócić sie to przeciwko tobie, np w sferze seksualnej...mój zawsze mówił że nie wytrzyma przy porodzie i nie chce być ale nie ja sama majstrowałam dziecko i nie ja sama będę leżała na tej sali ;p Ma mnie wspierać i walczyć za mnie z położnymi!
Pozwolę sobie wkleić foto mojej psinki bo widzę po avatarze że masz kopie tylko tuszu zabrakło ;D
![]()
![]()
![]()
Do porodu lepsza butelka z dziubkiem[emoji6]Niech się odbija i tak ma za wysokie libido [emoji14] nie każe mu się gapic między nogi ale szklanke wody podać może
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech się odbija i tak ma za wysokie libido [emoji14] nie każe mu się gapic między nogi ale szklanke wody podać może
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje! Ale Ci dobrze...Nio my już po badaniach . 57 mm. Na razie wszystko ok. Czekamy ok tygodnia na wyniki z krwi....![]()
Gratuluje! Ale Ci dobrze...