Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj , trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] by tym razem bylo wszystko dobrze [emoji4]Mam syna 3 lata. Obecnie siedzę w domu na zwolnieniu. Pierwsza ciaza zagrozona( 8 tc krwawienia, bóle, 31tc syn sie juz pchal na świat ale go powstrzymali i urodziłam dzien przed terminem CC po 16 godz od odejścia wód brak postępu porodu 7 cm i stop). Obecna ciaza krwawienie od6 tc brałam duphaston teraz biore tylko luteine. 3.10 mam prenatalne
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślałam, że mi mdłości przeszły dopóki mama nie jadła śledzi. Jak mnie zemdlilo. Myślałam, ze zwymiotuje jak stałam. Tez ucieklam do drugiego pokoju :/
Współczuję Wam dziewczyny dolegliwości.tez zastanawialam się jak to że mną będzie ale ja tylko do toalety chodzę bo mnie brzuch boli cały czas i cyce. W sumie nie mogę narzekać. Jak pracuje jest ok,jak zostaje w domu wsłuchuje się w każdą dolegliwośc :/ ciekawa jestem czy Wy zwolniliście tempo jak dowiedziałyście się o ciąży?mam na myśli np sport... Mnie lekarz Powiedział że ciąża to nie choroba i mogę dalej sobie biegać... A ja się trochę boje... A już czuje w kościach to moje zasiedzenie...A jeszcze tyle przede mną..czy któraś z was kłuje brzuch czasem,szczegolnie jak wezmę głęboki oddech wysoko pod piersiami. Zdarza mi się czasem i juz na Googlach szukam diagnozy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk