Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasze dziewczyny to skarbnica doświadczenia I wiedzy....Dokładnie tak Iwona Waw już nie muszę zadawać pytań bo wszystkie już napisalasdzieki[emoji6]ja też nie mam pojęcia co i jak , i jaki najlepiej wybrać tak ze też chciałam zapytać I poradzić się naszych dziewczyn
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wstalam wcześnie ,żeby jechać do laboratorium na wyniki.Przyjechaliśmy z mężem 20 min wcześniej ,żeby się wyrobić laboratorium czynne od 8-10,a ja miałam glukoze do zdobienia.No i oczywiście powiedzieki ,że nie zrobią ,bo za mało czasu ,ale mnie zdenerwowali.Jeszcze im mówiłam, ze mąż ma dziś wolne i mnie przywiózł, bo nie mogę wstawać z łóżka ,ale znieczulica i tyle.Czeka mnie wyprawa autobusem w poniedziałek.Tylko tsh zrobiłam z ft3 i ft4 ,bo to i tak prywatnie,a rano mierzyłam cukier glukometrem i 112 ostatni posiłek o 20 i to delikatny źle to wygląda.Chyba mnie czeka cukrzyca ciążowa i do tego jeszcze nieszczęsna tarczyca [emoji53].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dieta i to taka ,ze nie chcesz wiedzieć.Sąsiadka jest w ciąży i była z cukrem u lekarza i dał jej wykaz co może jeść i wychodzi ,ze prawie nic z owoców pół greifruta,a ja i tak nie przepadam.Ogólnie gin mi mówił ,ze jedzenie słodkiego nie ma z tym nic wspólnego to się ma i tyle.Ja słodyczy prawie nie jem i już pewnie nie zjem prędko.Na pewno nie można białego pieczywa i mąki i trzeba patrzeć na indeks glikemicznyWspółczuję. Ja się też martwie cukrzycą bo w wynikach mam jeszcze w normie ale górny limit prawie i pewnie mi wzrośnie bo ja dużo słodyczy i owoców jem :/ A to jakieś leki na to dają czy ścisła dieta?