Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w pierwszej ciąży brałam gynalgin ale chyba w 3 trymestrze i tylko jak lekarz przepisał. Sama bałabym się cokolwiek wsiąść.Hey dziewczyny zakladam ze mi sue jakas infekcja przywlekla...![]()
Jak zrobie siku i wytre sie papier to swedzi ciut tak na zewnatrz a jesl7 chusteczka vagisil to nie...
Nie wiem czy od razu leciec po canesten globulki i krem? Bo zakladam ze globulek gynalgin w ciazy nie mozna? Ktos cos wie? Dzieki...
Kurde ja myslalam ze jeszcze wczesnie ba wozek...No właśnie w nawiązaniu do wózka... pod jakin kątem kupujecie wozek?? Wielofunkcyjny?? Nowe?? Używane ale drogie?? Czy głeboki osobno a potem dobra spacerowke?? Szczerze wylecialam troche z tematu przez tyle lat I nie mam pojecia co kupic...![]()
O takNasze dziewczyny to skarbnica doświadczenia I wiedzy....![]()
Masz clotrimazolum? Ja mam z pl i teraz smarowalam przez kilka dni. Jak nie masz to canesten krem bo to to samo tylko wyzsze stezenie. Jak tylko na zewnatrz to globulek nie ale jak w srodku to globulki te co na 3 noce (nie ta pojedyncza)Hey dziewczyny zakladam ze mi sue jakas infekcja przywlekla...![]()
Jak zrobie siku i wytre sie papier to swedzi ciut tak na zewnatrz a jesl7 chusteczka vagisil to nie...
Nie wiem czy od razu leciec po canesten globulki i krem? Bo zakladam ze globulek gynalgin w ciazy nie mozna? Ktos cos wie? Dzieki...
VegeMama ale owoce można w diecie cukrzycowej z tym, że nie wszystkie i do max 18, później już nieJa pieczywo to jem tylko rano to by nie było problemu bo ciemne też lubię. Jogurtów i żadnego nabiału nie mogę tak czy siak.. mięsa nie jem. Na obiady też przeważają kasze nad ziemniakami a smażyć nie mam co w mojej diecie zbytnioChyba że warzywa na patelni robię ale to i tak na łyżeczce tłuszczu i wody dolewam więc to się bardziej dusi niż smaży. Jem za to z 3-4 porcje owoców dziennie więc pewnie z tym byłby problem.