damagi
Fanka BB :)
Taaak bulgoczeJa oprócz powiększonych piersi nie mam zadnych specjalnych objawow.Zastanawiam się czy Wam tez burczy dziwnie w brzuchu ,jakby bulgocze .
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taaak bulgoczeJa oprócz powiększonych piersi nie mam zadnych specjalnych objawow.Zastanawiam się czy Wam tez burczy dziwnie w brzuchu ,jakby bulgocze .
Oj tak i ciągle się chce do toalety.Taaak bulgocze
Ja robię ze względu na poronienie w majuMi lekarka powiedziała że mam nie powtarzac bety żeby się nie stresowac
Ja poronilam w kwietniu. Ale co mi ta druga beta da... biorę na podtrzymanie progesteron i modlę się żeby było dobrze. Mam codziennie mdłości a to podobno oznacza że beta rośnieJa robię ze względu na poronienie w maju
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam progesteron - duphaston 2x1, a jesli beta przyrasta prawidłowo to znaczy ze rozwija sie dobrzeJa poronilam w kwietniu. Ale co mi ta druga beta da... biorę na podtrzymanie progesteron i modlę się żeby było dobrze. Mam codziennie mdłości a to podobno oznacza że beta rośnie
Tak wiem rozumiem że się uspokoisz Ale słucham się lekarki. Komuś trzeba zaufaćTez mam progesteron - duphaston 2x1, a jesli beta przyrasta prawidłowo to znaczy ze rozwija sie dobrze
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To się zgadza[emoji6]Tak wiem rozumiem że się uspokoisz Ale słucham się lekarki. Komuś trzeba zaufać