Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś mam wizytę u mojego ginka i dam mu tą kartkę z prenatalnych do interpretacji i poproszę o fotki bo mąż nie chcę za dużo z pracy się zrywać bo mu ponoć szef wypomina...
No i jadę sama bez matki. Hurrrra!
ja mialam w pierwszej ciazy...dla mbie strata kasy i miejesca w pokojuDziewczyny a kupujecie fotel bujany? Ktoras sprawdzila czy sprawdza sie przy karmieniu i usypianiu?
Bo mam okazje kupic uzywany taki:
![]()
Dzien Dobry Dziewczyny, ide dzis na prenatalne usg ,trzymajcie kciuki prosze [emoji4]
Ze stresu spac nie moglam [emoji32]
poeidzenia
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
No ja miejsca mam duzo. Pojade i zobaczrja mialam w pierwszej ciazy...dla mbie strata kasy i miejesca w pokoju![]()
jasne moze Tobie sie przydaNo ja miejsca mam duzo. Pojade i zobaczr
ja mam przewidywany termin na 23.04 ; )No to podobnie mamy! z OM 24.04, ale owu wcześniej i gin wychodzi 21.04, ale pierwszego synka urodziłam tydzień po terminie i tylko dlatego, że mi wywoływali.
Ale mialas taki jak pokazalam czy zwykly?jasne moze Tobie sie przydamnie jeszcze potem okazal sie extra niebezpieczenstwem bo maly sie wspinac chcial a on co rusz mu sie bujnal i lecial...
natomiast fakt faktem odkupila go ode mnie babka w ciazy![]()