Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gadałam kiedyś z fryzjerką moją która mi powiedziała, że ona do 8msca ciąży pracowała w salonie i rozjaśniała włosy i farbowała i to ponoć nie szkodzi. Ja tam nie wiem.. bym się bała ryzykować. Za pół roku chciałam się do niej zapisać ale znów w ciąży była i tak już od 3 lat ścinam sobie sama![]()

Ja farbuje na rudo. W pierwszej ciazy pytalam gina i mowil ze spokojnie mozna farbowac..
![]()
Ale mąż ma ogromną wiedzęOn mi kiedyś gadał co trzeba zrobić jak dziecko ma gazy, co z pępkiem itd.. on wszystko wie.. to ja tu w czarnej d*pie jestem
Mężu po prostu jest taki nerwus i się denerwuje wszystkim czym nie trzeba. Oczywiście zamierzam się zapisać do szkoły rodzenia więc nie widzę problemu.. Kurde 16latki dają radę a 30letnia kobieta nie?
![]()
No ja to się różnymi rzeczami denerwuje ale nie tym, że ON nie będzie umiał się dzieckiem zająć.. już go uspokoiłam, że w końcu mam mgr z opieki nad dziećmi i 5 z biomedycznych podstaw rozwoju człowieka to coś tam to da (g*wno da, ale się uspokoił) Mam kupe czasu to pewnie książki tez poczytam i się na spokojnie wszystkiego dowiem.. a w razie co to mam tez to forum
![]()
Mi o jeden dzien nawala cosMysiaka Twój suwaczek dobrze działa? Jak próbowałam ustawić mój to zanizal ciążę o tydzień. Też tak masz?