Dagi89
Fanka BB :)
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapekMój synuś w pierwszy dzień życia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapekMój synuś w pierwszy dzień życia![]()
Jaki słodziak :* [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] czyli nie ma co kupować 10 par łapek![]()
Ja używałam dopóki mąż mi do szpitala nożyczek nie przywiózł.Nie, wydaje mi się, że wszystko jest na tyle dostepne wszędzie, że wystarczy męża wysłać z listą w razie potrzeby. Niedrapki gora 2 pary na wypadek, gdyby trzeba bylo jedne wyprać, ale serio krótko sie ich używa. Czapeczki też.
Mój synuś w pierwszy dzień życia![]()
Dzieki dziewczyny bo je jeszcze zielona w tych pojeciach wszystkich[emoji16] czyli wszystko co ma gatki razem jest ok i co sie latwo wklada przez glowke tak?Takie zapinane na guziczki lub wiazane. Moga być bawelniane, lub frotte. Najlepsze pajacyki, body i polspiochy lub spiochy wg mnie.
Słodziak
Podobno bardzo wygodne są tzw body kopertowe (?). Nie ma potrzeby przekładać przez glowke. Jakieś opinie ?![]()
Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]Słodziak
Podobno bardzo wygodne są tzw body kopertowe (?). Nie ma potrzeby przekładać przez glowke. Jakieś opinie ?![]()
Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]
Agulula111 - śliczny synek, ja już chyba zapomniałam jak to jest mieć w domu noworodka[emoji6] z moja córcia to już nawet dyskutować mogę - tylko nie zawsze dyskusja przebiega po mojej myśli[emoji23]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziak