reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Nie, wydaje mi się, że wszystko jest na tyle dostepne wszędzie, że wystarczy męża wysłać z listą w razie potrzeby. Niedrapki gora 2 pary na wypadek, gdyby trzeba bylo jedne wyprać, ale serio krótko sie ich używa. Czapeczki też.
Ja używałam dopóki mąż mi do szpitala nożyczek nie przywiózł.

16uddqk3sgndy29w.png

j5rbj44jozr354xp.png

Słodziak :)

Podobno bardzo wygodne są tzw body kopertowe (?). Nie ma potrzeby przekładać przez glowke. Jakieś opinie ? :)
Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]

Agulula111 - śliczny synek, ja już chyba zapomniałam jak to jest mieć w domu noworodka[emoji6] z moja córcia to już nawet dyskutować mogę - tylko nie zawsze dyskusja przebiega po mojej myśli[emoji23]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na samym początku bardzo je lubiłam, jak jeszcze mała była taka lejąca a później było mi już wszystko jedno[emoji6]

Agulula111 - śliczny synek, ja już chyba zapomniałam jak to jest mieć w domu noworodka[emoji6] z moja córcia to już nawet dyskutować mogę - tylko nie zawsze dyskusja przebiega po mojej myśli[emoji23]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam to, mój też już ma 4,5 roku i dyskusje są niesamowite, aż w przedszkolu go chwalą jaką konwersacje im urządza:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry