Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wychowana na wsi od małego, więc też wszystko jadło się bez mycia. Ja się trochę zdrzemnełam, ale zamiast poprawy czuje się jeszcze gorzej. [emoji52]
![]()
Mnie od rana bardzo węzły chłonne bolały (zawsze przy chorobie) no ale tak mnie rwalo że głowa ruszyć nie mogłam, mi na szczęście amol pomógł. Ale za to reszta wróciła że zdwojoną siła. No i co począć?
![]()
Niestety wcześniej funkcjonowałam dzięki tryptanom .@joabab - nie chce podwazac opinie "Google" lekarza ale pamiętam jak kiedyś brałam dosyć poważne lekarstwa to zabronione bylo mi zazywanie aspiryny bo w jakiś sposob wpływa ona na gęstość krwi, myślę ze przy ciąży moze to tez mieć znaczenie.
Poza tym na szkole rodzenia położna powiedziała ze nic przeciwbolowego nie mozemy nam grać tylko paracetamol i to w minimalnych z możliwych dawek...
Biedna rozumiem Cie z tymi migrenami bo ja tez je co jakiś czas przechodzę.. Spróbuj tego co polecilam we wczesniejszym poście.. Mniej my nadzieje ze Ci ulzy.
naprawde tyle dziewczyny piszecie ze jak zaczynam czytac to juz pozniej nie pamietam co komu odpisac
wogole jestem tak zakrecona w tej ciazy ze jadac dzis samochodem jechalam spory kawalek na recznym
wogole od wczoraj pobolewa mnie brzuch z lewej strony tak na wysokosci jajnika i sie denerwuje wczoraj sie troche nachodzilam po sklepach i podejrzewam ze przesadzilam
@Brazowooka ja tez mialam gar rosolu na 2 dni A to mam , plastry też mam .... Niestety nie pomaga to u mnie nic , a nic .Tak 4head to chyba nazwa tego sztyftu na bol