Hej dziewczyny, oj nie wiem jak ja was nadrobie , od niedzieli mnie nie bylo na forum, ..postaram się wszystko jeszcze dziś nadrobić.. .nawet nie wiem kiedy te dni zleciały...w niedzielę mieliśmy odwiedziny a od wieczora jakieś mocne przeziębienie ż zapaleniem zatok mnie dorwalo, więc poniedziałek i wtorek praktycznie przespalam...dzis wracam powoli do siebie, a za oknem dzień jak codzien- szaro , ponuro i deszczowo
Witam nowe dziewczyny wśród nas, nasze forum się rozrasta, także w barwne postacie, przeczytałam że mamy i detektywa Rutkowskiego i nową Dr Kredke[emoji6]
Tak ogólnie powiem wam ,że do tej pory odpukac ale jeszcze nie wiem co to zgaga...u mnie leci już 14sty tydz a ż dolegliwości niestety mdłości jeszcze są i to ostatnio codziennie więc odrzuca mnie od jedzenia szczególnie mięsa( zapachy robią swoje)...ale cieszę się że nie muszę spędzać czasu w łazience i współczuję tym ż was które mają zgagi i wymiotuja..miejmy nadzieję że wkrótce to minie...
Piersi bolały tylko na samym początku i rozmiar się nie zmienił ż czego się bardzo ciesze[emoji6]
a co do zachcianek to nie mam ich jakoś...ale chodzi za mną sushi, które uwielbiam...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom