wanda123
Fanka BB :)
Czas. Na każde badanie(pobranie krwi) trzeba się umówić. Ponieważ tutaj jest to jako zabieg medyczny uważany i wykonuje je lekarz[emoji3]synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czas. Na każde badanie(pobranie krwi) trzeba się umówić. Ponieważ tutaj jest to jako zabieg medyczny uważany i wykonuje je lekarz[emoji3]synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No ja nie wiem czy to takie dobre traktowanie jeśli piszecie, że taki problem z badaniami :/A po 2 nikt tu nie robi badań prywatnie i nie chodzimy prywatnie do lekarzy[emoji3] a i tak traktują nas tak dobrze, że w życiu nie widziałam tego w pl.
Tutaj opieka zdrowotna to inna bajka[emoji3] A i system inny[emoji3]
Tylko tutaj nie czeka się dwa lata na rezonans magnetyczny czy wizyte u okulisty jak na nfzDziwny system... człowiek zdąży rozchorowac się jeszcze bardziej nim dostanie się do lekarza i zrobi badania.
Wydaje mi się że dostęp do badań taki jak w pl jest dobry
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
A to, że dostęp do badań w PL tzn laboratori jest lepszy to oczywiście to racja.Tylko tutaj nie czeka się dwa lata na rezonans magnetyczny czy wizyte u okulisty jak na nfz
Agnes
Gdzie ty widzisz problem? [emoji3]No ja nie wiem czy to takie dobre traktowanie jeśli piszecie, że taki problem z badaniami :/
Ogólnie to są plusy i minusy Ale opieka w ciąży u nas uważam jest lepsza. Usg praktycznie na każdej wizycie i kobieta spokojna...Tylko tutaj nie czeka się dwa lata na rezonans magnetyczny czy wizyte u okulisty jak na nfz
Agnes
Tutaj masz ż dnia na dzień termin.Tylko tutaj nie czeka się dwa lata na rezonans magnetyczny czy wizyte u okulisty jak na nfz
Agnes
No same piszecie że z betą problem a Agnes się stresuje więc w PL bez problemu mogłaby zrobić i być spokojna.Gdzie ty widzisz problem? [emoji3]
Ja nie widzę potrzeby robienia badan jesli lekarz też nie.
Polacy są tu znani z lekomani, w Polsce Apteka na każdym rogui reklamy leków.
My tego nie mamy[emoji3]
Do PL daleko mam niestety zebym mieszkała blizej granicy na pewno bym podjechała.No same piszecie że z betą problem a Agnes się stresuje więc w PL bez problemu mogłaby zrobić i być spokojna.
No ale nie ma sensu tego ciągnąćMi odpowiada nasz system a Wam tamten