majorka1988
Fanka BB :)
Napisałaś że nie Masz takich możliwości jak w pl. My wszystkie betę robiliśmy prywatnie, wiec czemu w Niemczech nie możesz?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi o to ze tutaj w DE nie ma labor na każdym rogu[emoji6] jak w plAz mi sie wierzyć nie chce ze w Niemczech nie ma takiego badania
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Otóż właśnie to.Chodzi o to ze tutaj w DE nie ma labor na każdym rogu[emoji6] jak w pl
np u mnie w wielkiej metropolii tylko 1 glowne[emoji3]
Żeby zrobić badanie na zyczenie trzeba iść do lekarza.
Płacisz za badanie plus wizyta.
A i z terminami ciężko.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To żaden problem, właśnie pisałam. Ja mieszkam w takiej miejscowości gdzie w ogole jego nie ma. Jest jeden ginekolog i to nie godny polecenia do ktorego oczywiscie nie idę.Przepraszam Aga że odpowiadam za Ciebie[emoji6]
A Ci na lekarz do badania na życzenie?Chodzi o to ze tutaj w DE nie ma labor na każdym rogu[emoji6] jak w pl
np u mnie w wielkiej metropolii tylko 1 glowne[emoji3]
Żeby zrobić badanie na zyczenie trzeba iść do lekarza.
Płacisz za badanie plus wizyta.
A i z terminami ciężko.
A Co ma lekarz do badania na życzenie?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
W mojej miejscowości jest jedno w przychodni i tylko ze skierowaniami. Jeździłam do większego miasta niedaleko. Lepiej trochę czasu poświęcić choćby na dojazd ale być spokojnymTo żaden problem, właśnie pisałam. Ja mieszkam w takiej miejscowości gdzie w ogole jego nie ma. Jest jeden ginekolog i to nie godny polecenia do ktorego oczywiscie nie idę.
Agnes