Magdalenams
Fanka BB :)
A mi siostra wyrwala dresy i leginsy.A u mnie w Lidlu już nic w moim rozmiarze nie było [emoji36]
My dokupimy do wózka dostawke ale tylko taką stojąco siedząca montowana z tylu wózka nie z boku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi siostra wyrwala dresy i leginsy.A u mnie w Lidlu już nic w moim rozmiarze nie było [emoji36]
My dokupimy do wózka dostawke ale tylko taką stojąco siedząca montowana z tylu wózka nie z boku
Leginsy po 30 zł, dresy po 35 zł a dzinsow nie pamiętam ale chyba @Blondie wstawila zdjęcia gazetki jakoś niedawno więc tam wszystko byłoA po ile te dżinsy i leginsy ?![]()
Doświadczenie to dużo powiedziane...moje jednojajowe są mają teraz 18mies. Ja nie chciałam cc a przez większą część ciąży mnie nim straszyli. Na szczęście udało się SN. Tylko że sporo przed czasem.witaj Hedafiu fiu co ja juz sie naczytałam
kochana ale ja innej opcji jak cc nie biore pod uwage to jest moja decyzja przemyślana. tutaj gdzie mieszkam nie ma z tym żadnego problemu zreszta na skierowaniu bede miała wskazanie.Jesli przyczyny zdrowotne moje albo dzidziorków tego nie przyspiesza poprostu ide na termin i tyle.
ciąża dwujajowamoja pierwsza
a u ciebie? dziewczyny pisały że ty masz doświadczenie w sprawie bliźniąt![]()
. Miałam też dużo na głowie i dużo różnych spraw, a ja bardzo lubię coś robić i mieć wypełnione dni
. Wtedy się czuję najlepiej. Najgorzej się czuję jak siedzę na kanapie. Wtedy nie mam siły nawet prania zrobić
.
. Mam nadzieję, że bez złych wieści? Same pozytywy? Zajrzę na wątek wizytowy.Poprosiłam szwagierke i będzie polować we Wrocławiu na te spodnie może się uda [emoji28]Ja kupilam body, skarpetki i dla siebie bluzke i dzinsym
Doświadczenie to dużo powiedziane...moje jednojajowe są mają teraz 18mies. Ja nie chciałam cc a przez większą część ciąży mnie nim straszyli. Na szczęście udało się SN. Tylko że sporo przed czasem.
Przy 2k2o masz 90% szans na odnoszenie do tego 38tc więc bez stresu. A w jakim kraju prowadzisz ciążę UK? Ja swoją miałam prowadzona w Norwegii i nie wspominam tego dobrze... jakbyś miała jakieś pytania to śmiało... I tu na bb jest forum dla bliźniaczych mamusiek.
De to najlepsza opcja z zagranicznej opieki ciazowej dobrze trafiłaś [emoji4]ojej to Twoje juz półtoraroczku mająsporo przed czasem czyli w ktorym tyg urodziłas? Twoje dzidzie były wczesne? ile wazyły i mierzyły ? wszystko wporządku zdrowe sa? bardzo bym chciała donoscic do 38 tyg w najgorszym wypadku do 36 ale myśle pozytywnie i wierze w to że tak bedzie
![]()
ciąze prowadze w De i jak narazie nie narzekam