Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie pominelas [emoji6] ja też w trakcie działań i próbuje się wystrzelić w owulacje
Hej dziewczyny wczoraj zrobiłam test i pozytyw.Już mam 4 lenia córeczke i dwa poronienia później za sobą ale jestem dobrej myśli data porodu ok 6-7 Kwietnia.
Tez mialam takie humorki w tym cyklu, skrajne emocje naprzemiennie. Raz strach, raz radosc jak u ciebie. Ten lek w ogole od ktorego dnia trzeba brac i co on daje? Czemu dawka mialaby byc za mala?Ja się boję dziewczyny...Mam takie mieszane uczucia raz się cieszę i wiem że się uda a za chwilę boję się że dawka leków jaka mi przepisał lekarz jest za mała i że nic z tego nie będzie [emoji22]
Jak ja już mam takie humory to co będzie później [emoji19][emoji28]
Ja się boję dziewczyny...Mam takie mieszane uczucia raz się cieszę i wiem że się uda a za chwilę boję się że dawka leków jaka mi przepisał lekarz jest za mała i że nic z tego nie będzie [emoji22]
Jak ja już mam takie humory to co będzie później [emoji19][emoji28]
14dc A mam cykle po 28-29 mało kiedy mi się przesuwa. Wiesz 2 córeczki juz mam i chciałbym by mąż miał w koncu swojego upragnionego synka [emoji16]
Ja też czekam na koniec @![]()