• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No dobra nie wytrzymam :p
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze :p
Nie staraliśmy sie jakoś specjalnie no ale tez nie uwazalismy za bardzo. Chcemy drugie bobo więc czekam z niecierpliwością czy to juz. Corka wyszła nam za pierwszym podejściem, jestem ciekawa czy teraz tez tak pojdzie gładko.
Myslicie ze jutro rano warto testowac? Kupiłam test o czułości 10.

Buziaki!

reklama
No dobra nie wytrzymam :p
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze :p
Nie staraliśmy sie jakoś specjalnie no ale tez nie uwazalismy za bardzo. Chcemy drugie bobo więc czekam z niecierpliwością czy to juz. Corka wyszła nam za pierwszym podejściem, jestem ciekawa czy teraz tez tak pojdzie gładko.

Buziaki!

Witaj :)
Ja bym się wstrzymała do dnia przyjścia @ i wtedy zatestowała :) ja mam 21 dc więc jeszcze trochę mi zostało, ale jakoś nie ciągnie mnie do testowania mimo, że mam testy w szufladzie :P bo wiem , że i tak negatywny wyjdzie to szkoda mi testu :P

Przyko córce testowałam 3 dni przed @ i od razu wyszło i to wieczorem :p. Dopóki o tym nie myślałam to bylo ok, ale pare dni temu mialam bóle jak na okres i juz zaczynam wariowac czy to nie zagniezdzenie zarodka za pierwszym razem bylam spokojniejsza jakas.

No dobra nie wytrzymam [emoji14]
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze [emoji14]

Buziaki!
A ja bym spróbowała jutro i w dzień planowanej miesiączki [emoji4]

Przyko córce testowałam 3 dni przed @ i od razu wyszło i to wieczorem :p. Dopóki o tym nie myślałam to bylo ok, ale pare dni temu mialam bóle jak na okres i juz zaczynam wariowac czy to nie zagniezdzenie zarodka za pierwszym razem bylam spokojniejsza jakas.

Oo no to super jak wyszło wcześniej :)
No to zrobisz jak uważasz, skoro wcześniej wyszło Ci 3 dni przed @ to może i tym razem coś wyjdzie ;)
A może i ja się skuszę wcześniej zrobić ? :P hehe

Chyba tak zrobie, bo pewnie i tak nie wytrzymam. Chciałam dzis ale byłam tak zaspana ze wysikalam sie i potem juz pomyslalam, ze lepiej nie. Kolejny dzien do przodu :p obiecałam sobie ze tym razem wytrzymam no i co, znowu nie dam rady

Czy tylko ja tak glupieje przy kolejnej domniemanej ciąży? Tez tak macie ze kolejne sa bardziej stresujące?

Dżasta, tak po „fachowemu” liczymy od 1 dnia ostatniej miesiączki wiec serduszko powinno być juz w 7 tygodniu licząc od @.

Oczekująca- witamy Cię [emoji6] z tym testem można zaryzykować, ale koniecznie z rańca :) chyba, że nie chcesz tak jak ja sobie skomplikować, to lepiej poczekaj jeszcze ze dwa dni [emoji5] ja zrobiłam wczoraj, a do @ mam jeszcze tydzień. No i niestety kreseczki nie było. Wczoraj trochę z tego powodu było mi przykro, zaczęło się rozkminianie. Ale tak właściwie ja czuję, że jestem w ciąży, mam sporo objawów więc staram się nie dopuszczać do siebie negatywnych myśli. Lekki ból jak na @ też może świadczyć o ciąży :) ja taki lekki właśnie mam, a gdzie tu do @.

Dżasta- jak ja bym miała testy w szufladzie to jutro rano i tak bym znów robiła Haha aż do skutku [emoji23][emoji23]

No dobra nie wytrzymam [emoji14]
Cześć dziewczyny! Czytam was od wczoraj i chciałabym dołączyć nieśmiało do was. Jestem w 26 dc, cykle 30 dni i juz mnie kusi zeby testować. Mam córcie 21mcy a czuje sie jakby to bylo pierwsze [emoji14]

Buziaki!
Mi druga ciaza wyszla juz w 24 dc jak uzylam testu o czulosci 10 :) i to tak, ze nie mialam wątpliwości, ze pojawila sie blada kreska. Nie trzeba bylo wytezac wzroku.
Co do stresu przy kolejnej ciazy. U mnie tez tak.jest, ale dlatego ze poprzednia ciaze stracilam.
@klaolia u mnie tez 14 dc, idziemy leb w leb :)

Chciałabym juz testowac! Mysle tak w przyszla niedziele albo poniedziałek, czyli 25-26 dc. Jak siebie znam to i tak dluzej nie wytrzymam :D

reklama
Dżasta, tak po „fachowemu” liczymy od 1 dnia ostatniej miesiączki wiec serduszko powinno być juz w 7 tygodniu licząc od @.

Oczekująca- witamy Cię [emoji6] z tym testem można zaryzykować, ale koniecznie z rańca :) chyba, że nie chcesz tak jak ja sobie skomplikować, to lepiej poczekaj jeszcze ze dwa dni [emoji5] ja zrobiłam wczoraj, a do @ mam jeszcze tydzień. No i niestety kreseczki nie było. Wczoraj trochę z tego powodu było mi przykro, zaczęło się rozkminianie. Ale tak właściwie ja czuję, że jestem w ciąży, mam sporo objawów więc staram się nie dopuszczać do siebie negatywnych myśli. Lekki ból jak na @ też może świadczyć o ciąży :) ja taki lekki właśnie mam, a gdzie tu do @.

Dżasta- jak ja bym miała testy w szufladzie to jutro rano i tak bym znów robiła Haha aż do skutku [emoji23][emoji23]

Haha no nieźle :D mnie jakoś nie ciągnie do robienia testów , bo wiem , że nic tam nie zobaczę bo nie ten moment ;) więc sobie leżą i czekają na odpowiedni moment czyli jeszcze ok. 10 dni :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry