Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Np i superPrzekonałyście mniejutro testuję, najwyżej kupie następne
![]()
Widac! GratulacjeWitam, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona i zostanę tu na długie 9 miesiecy
Może znaczne od poczatku. Mam juz 4 letniego synka. W maju, po 4 latach zakończyłam branie tabletek antykoncepcyjnych, cykle odrazu książkowe tak samo owulacja. Ostatnia @ zaczela sie 1 lipca, kolejną powinna przyjść 29/07. Postanowiliśmy postarać sie o dzidziusia wiec było intensywnie zwłaszcza w okolicach owulacji która według obserwacji (temp, śluz, bol jajników i pleców) wystąpiła ok 13/14 lipca. Kilka dni później juz testowalamwiedziałam ze to za wcześnie ale dawało mi to taki faktyczny klimat starania sie o dziecko, nie zniechecilam sie jak 2 razy zobaczylam wynik negatywny. Wczoraj zrobilam kolejny test, wydawało mi sie ze cos tam widze, rozebralam go na części pierwsze ale niestety niczego sie nie dopatrzylam. Stwierdzilam ze ppczekam jednak dłużej żeby juz tych testów nie marnowac, no ale dzisiaj 24 DC pokusilo mnie odrazu po wejściu do łazienki i o to co zobaczylam po ok 5 minutach. Wstawiamy zdjęcie bo nie wiem czy tylko ja cos tam widze
Z objawów jakie zaobserwowalam to bol piersi, ale taki rozpychajacy i pieczenie jakby od środka, bol brzucha jak na @, ciągły apetyt i zgaga od popołudnia do wieczora (to ostatnie w pierwszej ciąży nie opuszczało mnie do porodu). Może sobie to wmawiam i pewnie sie rozczaruje jeśli jednak @ przyjdzie ale jestem dobrej myśli i jak nie ten to kolejny cykl będzie udany
życzę wam wszystkim wymarzonych II kreseczek. Pozdrawiam Natalia

U mnie sie to nie sprawdzaA ja to mam taką refleksję z rana odnośnie drugiej kreseczki. Wydaje mi się że przy dziewczynce wychodzi szybciej.
W pierwszej ciąży w dniu @ miałam bladą kreseczkę. A cykle 33 dni! A teraz bach i tłuściutka kreska. Jak już będę znała płeć to zobaczę czy teoria się potwierdza. [emoji3]