patuśka
Fanka BB :)
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z namiMelduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z namiMelduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Przykro mi...Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Miałam identyczne zdanie ale ciekawość robi swoje, ja 3 razy zobaczylam jedną kreche ale to nic strasznego jeśli jest sie przed @, trzeba brać to pod uwage jeszcze zanim sie test otwieraNiby człowiek wie że lepiej poczekać ale najgorzej jak sie kupi testyone tak patrzą na mnie zawsze
![]()
Maj też jest ładnym miesiącem :*Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Ania (chyba dobrze wnioskuje po nicku [emoji4][emoji6]) nic się nie przejmuj, oby @ szybko się skończył i do roboty [emoji3] A jak długie masz cykle bo nie pamiętam?Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z namiprzypomnisz mi, ile cykli juz sie staracie?
Ania (chyba dobrze wnioskuje po nicku [emoji4][emoji6]) nic się nie przejmuj, oby @ szybko się skończył i do roboty [emoji3] A jak długie masz cykle bo nie pamiętam?