reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
Ja piłam kawę dopóki nie wyszła u mnie cukrzyca ciążowa czyli do 7 miesiąca [emoji4]

Średnio co 26 dni wiec w miarę szybko! Co ciekawe dziś wyczytałam ze starając się o dziecko powinno się współżyć co 2 dni przez cały cykl. Wiec wiem gdzie popełniliśmy z mężem błąd plemniki szybko się starzeją wiec nie ma co próbować tylko w dni około i płodne.... zaczynamy tym razem zaraz po @
Co myslicie?
Mój lekarz tak mówi że najlepiej niby uprawiać sex co dwa dni bo wtedy i tak masz ogromne szanse na "zlapanie" owulacji a napewno plemniki są lepsze niż gdyby się to robilo codziennie, ale myślę że jak ma się zajść to czy to będzie sex co drugi dzień czy codzień to się zajdzie.

Dziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
Pilam kawe przez cala pierwsza ciaze ;) duzo zdrowsza jest parzona niz rozpuszczalna.

Można pić dwie słabe kawy dziennie.

No to mnie pocieszylyscie :) ja pije rozpuszczalną z jednej lyzeczki na 400ml kubek:p pol na pol z mlekiem wiec to tylko dla smaku a nie jakiegoś pobudzenia kofeiną, ogólnie mam niskie cisnienie 100/60 i nie muszę go podnosić żeby czuć sie dobrze, zobaczymy jak sie to potoczy, smaki wciazy sie zmieniają :p

reklama
Ja lubiłam sobie wypić nawet kilka kaw dziennie [emoji477]️ więc stwierdziłam, że spróbuję sobie zrobić inkę z mlekiem. Powiem Wam, że smak jest naprawdę zadowalający więc piję od kilku dni taką [emoji846]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry