Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja piłam kawę dopóki nie wyszła u mnie cukrzyca ciążowa czyli do 7 miesiąca [emoji4]Dziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
Mój lekarz tak mówi że najlepiej niby uprawiać sex co dwa dni bo wtedy i tak masz ogromne szanse na "zlapanie" owulacji a napewno plemniki są lepsze niż gdyby się to robilo codziennie, ale myślę że jak ma się zajść to czy to będzie sex co drugi dzień czy codzień to się zajdzie.Średnio co 26 dni wiec w miarę szybko! Co ciekawe dziś wyczytałam ze starając się o dziecko powinno się współżyć co 2 dni przez cały cykl. Wiec wiem gdzie popełniliśmy z mężem błąd plemniki szybko się starzeją wiec nie ma co próbować tylko w dni około i płodne.... zaczynamy tym razem zaraz po @
Co myslicie?
Pilam kawe przez cala pierwsza ciazeDziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
Głowa do góry! Nowy cykl, nowa szansa [emoji38]Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Dziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
Joanulka kolejny cykl kolejna szansa! Załapiesz się jeszcze na kwiecień?
Kochana nic się nie bój jak coś to nie będziesz sama bo mi w zależności od długość i cyklu wychodzi albo koniec kwietnia albo początek mają [emoji6][emoji4] o ile się uda oczywiście [emoji3]Niestety sprawdziłam dziś i nie załapieale maj to piękny miesiąc! No i byłby byk
fajny znak