Joannaa24
Fanka BB :)
Pewnie że fajny. Ja jestem bykiem. [emoji16]Niestety sprawdziłam dziś i nie załapieale maj to piękny miesiąc! No i byłby byk
fajny znak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie że fajny. Ja jestem bykiem. [emoji16]Niestety sprawdziłam dziś i nie załapieale maj to piękny miesiąc! No i byłby byk
fajny znak
Kochana nic się nie bój jak coś to nie będziesz sama bo mi w zależności od długość i cyklu wychodzi albo koniec kwietnia albo początek mają [emoji6][emoji4] o ile się uda oczywiście [emoji3]
I tego się trzymajmy [emoji3]Co by nie było to zostaje tu z wami![]()
Kochana zdecydowanie za wcześnie na testZrobiłam dzis znów test, ale tez popołudniu i znów jedna kreska... No ale cóż, dalej czekammoże będzie chłopak [emoji16][emoji16] dzis jest u mnie 22 dc, a cykle mam około 30 dniowe.
Jeśli wiesz w jakim dniu była owulacja to dolicz do niego 10/11 dni (minimum 4 dni od zapłodnienia i do wędrówki jaja do macicy plus 6 dni ewentualnej ciąży, ktorą niby najczulsze testy wykrywają). U mnie 10 dni po był lekki cien, w 11 juz kreseczka. No chyba ze masz cierpliwość to czekaj dluzej bo z tymi testami to różnie bywaZrobiłam dzis znów test, ale tez popołudniu i znów jedna kreska... No ale cóż, dalej czekammoże będzie chłopak [emoji16][emoji16] dzis jest u mnie 22 dc, a cykle mam około 30 dniowe.
Ja nie pije kawy wcaleDziewczyny które są w ciąży lub maja juz wcześniejsze pociechy...zrezygnowałyscie odrazu np z kawy jak sie dowiedzialyscie o ciąży? Bo mnie od niej póki co nie odrzuca a bardzo lubie sobie wypić rano taką pol na pol z mlekiem. Przy pierwszej ciąży zrezygnowała odrazu ze wszystkiego co złe ale dowiedzialam sie o ciąży dopiero w 8 tygodniu
. Ale w pierwszej ciazy mi sie chcialo kawy w 3 trymestrze i pilam czasami. Dziwna zachcianka.