O nie! Mogłaś to zachować dla siebie he heA ja byłam dzisiaj na urodzinach chrzesniaka i pojadlam sałatki warzywnej... i właściwie wszystkiego pojadlam i to dużo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nie! Mogłaś to zachować dla siebie he heA ja byłam dzisiaj na urodzinach chrzesniaka i pojadlam sałatki warzywnej... i właściwie wszystkiego pojadlam i to dużo![]()
Z tego co pamiętam to @Biegi miałam już polowkowe. Można otwieraćkurcze, może masz rację
obie dziewuszki chyba na początek kwietnia. nie wiem czy któraś miała te oficjalne polowkowe, ale jeśli tak to śmiało mogą otwierać wątek polowkowy![]()
Zapomniałam że mam w lodówce od mamy tylko muszę rozrobić z majonezemO nie! Mogłaś to zachować dla siebie he he![]()
. Czym ja się teraz zapcham, muszę coś zjeść, ale nic nie zastąpi sałatki
.
Ja wczoraj zrobiłam taka sałatkę a'la cezar z kurczakiem sałata lodowa pomidorem papryka w sosie czosnkowym i zjadłam cała miskę [emoji85] nie ma to jak obiecać sobie jeść fitZapomniałam że mam w lodówce od mamy tylko muszę rozrobić z majonezem
Ooooo super! a z jakiego miasta ja z GdyniJa jestem z Trójmiasta [emoji4]
Gdańsk [emoji4]Ooooo super! a z jakiego miasta ja z Gdyni