Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być niebezpieczne a może być normalne. Ja tak miałam ostatnio więc wzięłam nospe i przeszło. Ciężko tak stwierdzić. Odpocznij, polez i obserwuj a jak coś to ip.Dziewczynki dziś prawie cały dzień mam bardzo twardy brzuch. Puszcza jak małe wariuje. Ja ogólnie nie czuje tej twardości dopiero jak leżę na plecach i sprawdzę ręką.
To jest bardzo niebezpieczne?
Biorę magnez w poniedzialek miałam wizytę
Leżę cały dzień już... Nospe już jedna wcześniej wzielamMoże być niebezpieczne a może być normalne. Ja tak miałam ostatnio więc wzięłam nospe i przeszło. Ciężko tak stwierdzić. Odpocznij, polez i obserwuj a jak coś to ip.
Tez mam na nią smakiO nie! Mogłaś to zachować dla siebie he he![]()
. Czym ja się teraz zapcham, muszę coś zjeść, ale nic nie zastąpi sałatki
.
a takie pytanie - wiem że któraś już miała polowkowe za sobą? chyba że to takie przy okazji wizyty a te długie polowkowe będzie niebawem
@Kalinova ? dobrze pamiętam?
można w razie czego już wrzucić relacje z wizyty na wątek polowkowy![]()
My pół roku temu ewakuowalismy się z Gdyni. Szukaliśmy większego M. Ale w gdyni ceny kosmiczne teraz mieszkanie jakieś 2km od Gdyni [emoji12]. Ale udało nam się znaleźć fajne mieszkanie w dobrej cenie. Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić i chętnie bym wróciła do starego mieszkania tyle że z naszą ekipa ciężko by się tam pomieścić..Ooooo super! a z jakiego miasta ja z Gdyni
Witamy [emoji4] napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś? W jakim wieku masz pierwsza pociechę?Czytam was już od pewnego czasu. Chcę się przywitać. Jestem w 16 t i 2 d ciąży. Oczekuję drugiego dziecka po dluuuuugich staraniach. Termin porodu 25-28.04.2019
Ale jesteś pewna że twardnieje? Bo teraz macica już jest duża i może wystawac. Jeśli nic Cię nie boli i nie plamisz to może poczekaj na wizytę w poniedziałek. Sama nie wiem.Leżę cały dzień już... Nospe już jedna wcześniej wzielam