Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o kurka, sorki dziewczyny myślałam, że piszę post w wyprawkowym temacie [emoji4]mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
Dla mnie nawet ten byl za cieply. W szpitalu bylo tak goraco, a oprocz tego w ciąży mi ciagle nadzwyczajnie cieplo. Ja jako szlafroka uzywalam dlugiej narzutki z bawelny, bo we wszystkim sie gotowalam...mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
Blondie ja mialam tak samo, ostatnio złapało mnie w Pepco, z 10 min siedziałam tam na parapecie... dobrze, że byłam z siostrą.Ja soe dzisiaj tragicznie poczulam. Duszno, gkraco, chcialo mi sie mdlec, plakac i wymiotowac w jednej chwili. Cisnienie sprawdzilam i niby ok, puls 105, woec jak na mnie to normalny. Nie wiem, co to bylo, ale nadal czuje sie jak galareta...
Aha... Bo ja właśnie też w pepcoBlondie ja mialam tak samo, ostatnio złapało mnie w Pepco, z 10 min siedziałam tam na parapecie... dobrze, że byłam z siostrą.
Ha ha ha. Moja siostra śmiała się później, że jak zobaczyłam jakie są śliczne ciuszki dla dzieci to prawie zemdlałam z żalu że nie znam płci i nie mogę na razie nic kupić.Aha... Bo ja właśnie też w pepco
[emoji1787] [emoji23] [emoji23]
Ja dla starszaczki bylam rozejrzec sie za zimowa kurtka, ale nic ciekawegoHa ha ha. Moja siostra śmiała się później, że jak zobaczyłam jakie są śliczne ciuszki dla dzieci to prawie zemdlałam z żalu że nie znam płci i nie mogę na razie nic kupić.