Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o tak, bavaria jest super zwłaszcza Wit (biała)To widze ze obydwie jestesmy zawiedzione naszymi ekscesami bezalkoholowymi [emoji23][emoji23] szkoda ze tak juz zimno, bo z piw to Bavaria jest naprawdę dobra, a ja jakos piwa w zimie to nie bardzo
Ja idę w sobotę za tydzień do fryzjera. Oddaje włosy w ręce specjalisty, sama w sumie nie uzyskalabym takiego efektuDziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Ja poszłam do fryzjera, zeby zniwelować odrost z resztą i mkec spokój na farnowanie przez czas ciazy. Ale chyba chodzi o farby bez amonjaku.Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Ja rozjaśniam i farbuje ale tylko u fryzjezra. Ale myślę że wszystkie bez amoniaku drogeryjne możesz zakładać śmiałoDziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?
Dziewczyny czy ktoras z Was farbowała włosy w ciąży? Jak tak, to jaką farbą? Ja wyglądam już koszmarnie, nie mogę w lustro patrzeć. Jest farba bezpieczna dla malucha?