Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piotr i Paweł ma cała półę 0,0%Na tym tez z przodu było napisane 0%, a na etykiecie z tylu był dopisek max. 0.5%jak na razie widziałam tylko jedno wino 0.0% w makro. Niby to 0.5% to jest naprawdę malutko, ale po co ryzykować...a grzaniec z piwa bezalkoholowego wyszedł całkiem dobry
![]()
Piotr i Paweł ma cała półę 0,0%Ja dziś mam taki " spokojny brzuszek" panika już mnie ogarnia powoli, ale staram się zachować spokój i tłumaczę sobie że bejbik ma dużo miejsca a ja jestem plus size więc może ulokował się gdzieś dalej i po prostu nie czuje.
Głowa mnie dziś boli cały dzień, te pogody mnie wykańczają... A będąc u malutkiej na cmentarzu emocje mi się skropliły Ehhh, ogólnie staram się być silną babką żeby nie denerwować bejbika w brzuszku i naszego aniołka Ale czasem potrzebuje takiego dnia...
A co do wina to mam taką ochotę że masakra... jeszcze mój mąż jutro będzie zlewał własnej roboty winko, a zawsze robi przepyszne... no nic napije się za 2 lata [emoji23]
Ale muszę poszukać tych win o których piszecie, aż mi ślinka cieknie.
i tu Cię kochana zaskocze!!Szkoda ze wódki bezalkoholowej nie robią, bo ja bym jakiegoś drinka się napiła![]()
Dziewczyny ja przed chwilką pokazałam mężowi że jest wino grzane galicyjskie bezalkoholowe. A co on? Mówi do mnie ubieram się.. jedziemy do Tesco [emoji16] i tym o to sposobem lecę szybko pod prysznic a potem w łóżku będę degustować [emoji173]
Dziewczyny zapach petarda..i niestety na tym koniec plusów grzańca bezalkoholowego [emoji853] dodałam dla podkręcenia smaku plaster pomarańczy i goździki ale smak słaby. Bardzo słodkie i na tym koniec. Szkoda, bo zapach dał mi dużą nadziejęjaa, ale mąż anioł
Czekam na recenzje z niecierpliwością!!![]()
To widze ze obydwie jestesmy zawiedzione naszymi ekscesami bezalkoholowymi [emoji23][emoji23] szkoda ze tak juz zimno, bo z piw to Bavaria jest naprawdę dobra, a ja jakos piwa w zimie to nie bardzoDziewczyny zapach petarda..i niestety na tym koniec plusów grzańca bezalkoholowego [emoji853] dodałam dla podkręcenia smaku plaster pomarańczy i goździki ale smak słaby. Bardzo słodkie i na tym koniec. Szkoda, bo zapach dał mi dużą nadzieję
Wczoraj próbowałam bodajże Łomże 0% z Lidla i póki co chyba mój nr 1. Tyle że piłam je jako piwo z sokiem [emoji106]To widze ze obydwie jestesmy zawiedzione naszymi ekscesami bezalkoholowymi [emoji23][emoji23] szkoda ze tak juz zimno, bo z piw to Bavaria jest naprawdę dobra, a ja jakos piwa w zimie to nie bardzo
Dla mnie najlepszy Lech free lagerWczoraj próbowałam bodajże Łomże 0% z Lidla i póki co chyba mój nr 1. Tyle że piłam je jako piwo z sokiem [emoji106]
Dziś w Tesco wzięliśmy Heineken, Złoty Bażant i Łomże radler grapefruit - wszystkie 0%. Będę testować [emoji23]
. Gratuluję pozytywnego usg połówkowego
. Dzieci siedziały w domu cały tydzień, bo zakatarzone i kaszlały, a w niedzielę idziemy na urodziny dziecka z rodziny, więc chciałam, żeby córki doszły do siebie, bo później będą mnie tamci rodzice obwiniać, że z chorymi przyjechałam i zaraziłam
. Moje dzieci nie mają nigdy dość
. Wesoło było
. Ten tydzień zleciał bardzo szybko.
.
. Super!! Ja śpię na brzuchu nadal
. Czasem mam obawy, czy jest wszystko ok... Okaże się. Brzuch ruszył do przodu, mam wrażenie, że powiększa się z dnia na dzień. Ale mnie nic nie boli, nic a nic. Jak poczytałam o waszych dolegliwościach to zaczęłam wam współczuć. Wiem, że wszystko przede mną, jak brzuch będzie większy to się zacznie. Szyjkowe problemy i tak dalej. Czasami myślę, że w tej ciąży mi się upiecze, że szpital mnie ominie, ale zobaczymy.