Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana.....ja się dzisiaj bardzo zdziwiłam, bo mi lekarka kazała zacząć pic 1 szklankę dziennie maślanki !! Są w niej żywe kultury bakterii, które chronią przed infekcjami , mało tego podniesie poziom wapnia, którego maluszek teraz bardzo potrzebuje i wzbogaca organizm w wit D.Wrr odebralam wyniki morfologii i moczu. W morfo mam lekką anemie i chyba jakiś mały stan zapaln,y czyli standard. I niestety w moczu liczne nablonki i fosforany bezpostaciowe, więc jest lipa, oby obyło się bez antybiotyku którego nie mam ochoty brać bo zawsze wyrządza więcej szkód... :s kupiłam żurawinę, pije syropek z przepisu od Hedy i oby nic się nie rozkrecilo.jutro wizyta połowkiwa więc zobaczymy co powie lekarz.
A dał ci lekarz coś na podtrzymanie ? np. duphaston? który to tydz ciąży?Cześć dziewczyny. Nie wiem już co mam robić... od 8.11.2018 ciągle plamie, raz zywa krwią, raz plamienie jest brązowe, dodatkowo delikatnie boli mnie brzuch jak na miesiaczke ale tutaj 1/2 nospa pomaga. Robiłam test - pozytywny. Beta 16.11 - 13.94 u/l, kolejna 19.11 - 22.24 u/l. Lekarz rozklada ręce bo nie wie jaka jest przyczyna plamienia... pomóżcie, bo nie wiem co mam robić...![]()
![]()
Lekarz mówi, że 3/4 tydzień ale jeszcze kazał się wstrzymać z USG. I kazał tylko nospe brać jak pobolewaA dał ci lekarz coś na podtrzymanie ? np. duphaston? który to tydz ciąży?
Lekarz mówi, że 3/4 tydzień ale jeszcze kazał się wstrzymać z USG.