• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Wow :O No to nieźle... dowiedzieć się tak późno - ale co miała normalnie okres przez te 8 miesięcy ?? I żadnych objawów ??
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna

Ja słyszałam że może pojawić się plamienie w terminie w którym miałaby być @ i właśnie może tak być do 3 miesiąca ciąży

No to może i tak jest , ale ja miałam normalny obfity okres i 1 dzień przed i ostatni dzień takie plamienia były a nigdy tak nie miałam a zwykle mam 6dni okres a teraz z tymi dwoma dniami plamienia wyszło 8 i nie wiem czemu :/

Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna

Hmm.. no tak jak problemy hormonalne są to ciężko połączyć fakty tym bardziej jak się ktoś nie stara o dziecko, więc go nie oczekuje. No ja miałam w tamtym roku zaburzenia okresu po powrocie z Holandii , jeden miesiąc w ogóle nie miałam okresu w czerwcu , a później próbowaliśmy w wakacje i też we wrześniu nie miałam okresu i myślałam , że to ciąża i ponad 50dni nie było okresu, ginekolog wysłała mnie na BhCG i wyszedł niski i zaraz okres dostałam :/ i odpuściliśmy bo znowu wyjechaliśmy do pracy, a teraz ponawiamy starania :)

reklama
Ja też mam, ale też wytrzymam [emoji6] do wtorku przynajmniej i zobaczymy co będzie chociaż jakoś się nie łudze już ale tak o potowarzysze wam jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry