Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyznaWow :O No to nieźle... dowiedzieć się tak późno - ale co miała normalnie okres przez te 8 miesięcy ?? I żadnych objawów ??
Ja słyszałam że może pojawić się plamienie w terminie w którym miałaby być @ i właśnie może tak być do 3 miesiąca ciąży
Objawy pewnie miała ale nie łączyła ich z ciąża [emoji4] co do okresu to tak jak wyżej pisalam miała problemy hormonalne i potrafiła nie mieć okresu przez trzy miesiące a jak bylo naprawdę to się nie przyzna
No właśnie to wszystko zależy bo normalnie po porodzie mam cykle 33dniowe ale w tym owulacja była napewno wcześniej woec obstawiam że 17 będzie @ albo nie będzie [emoji6]Troszkę wygląda jak zalany ale ja bym powtórzyłaktóry dziś dc u Ciebie?
Albo 17 albo 22 [emoji4]Natalia nie daj się wytrzymała! A kiedy na masz planowaną@?