• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Natalia91 też myślałam, że takie rzeczy się nie zdarzają :eek::eek:. Jestem w stanie zrozumieć, że kobieta przez te powiedzmy 3 miesiące może się nie zorientować, ale mnie by dziwiło, że okresu nie mam. Nie wiem jak bardzo trzeba NIE ZNAĆ swojego organizmu. Ale zobaczcie, dziecko zdrowe! I często tak jest. Kobieta o ciąży nie wiedziała, to i sobie może czasem piwko wypiła. A dzieciak zdrowy.

reklama
Nie wiem jak u reszty albo źle szukam ale u mnie żadnego zdjęcia nie ma.
O to [emoji4]
Screenshot_20180715-172013.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180715-172013.jpg
    Screenshot_20180715-172013.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 731
Natalia91 też myślałam, że takie rzeczy się nie zdarzają :eek::eek:. Jestem w stanie zrozumieć, że kobieta przez te powiedzmy 3 miesiące może się nie zorientować, ale mnie by dziwiło, że okresu nie mam. Nie wiem jak bardzo trzeba NIE ZNAĆ swojego organizmu. Ale zobaczcie, dziecko zdrowe! I często tak jest. Kobieta o ciąży nie wiedziała, to i sobie może czasem piwko wypiła. A dzieciak zdrowy.
My z koleżankami z pracy (Tzn ja już byłam na zwolnieniu) nie zauważyliśmy u niej zmian w obrębie brzucha. Jedynie biust miała większy, dziewczyna nie jest gruba ale ma typową sylwetkę jabłka. I jak już wyszlysmy z szoku to stwierdziłyśmy że po prostu wyparła tą ciążę. Może i wiedziała ale nie chciała. Kto ja tam wie. Po tej akcji zwolniła się z pracy i nikt nie wie co u niej słychać

U mnie się wszystko wyjaśni chyba 17.07 a najpóźniej 22.07 więc czekam.

Co do bycia w ciąży i okresu...moja koleżanka z pracy nie wiedziała że jest w ciąży przez 8 miesiecy [emoji16] dowiedziała się na wizycie kiedy była już bez wód plodowych

Wow :O No to nieźle... dowiedzieć się tak późno - ale co miała normalnie okres przez te 8 miesięcy ?? I żadnych objawów ??

Witaj, podczas ciąży nie ma okresu. Niektóre kobiety mają plamienie implantacyjne i je mylą z okresem.

No taką informację też posiadam , ale gdzie nigdzie piszą lub mówią że np. można mieć okres do 3 miesięcy ciąży ale nie wiem czy to nie jest właśnie te plamienie implantacyjne, ale możliwe, żeby trwało 3 miesiące ?

reklama
No taką informację też posiadam , ale gdzie nigdzie piszą lub mówią że np. można mieć okres do 3 miesięcy ciąży ale nie wiem czy to nie jest właśnie te plamienie implantacyjne, ale możliwe, żeby trwało 3 miesiące ?
Ja słyszałam że może pojawić się plamienie w terminie w którym miałaby być @ i właśnie może tak być do 3 miesiąca ciąży

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry