• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie ma @ - jest nadzieja. W pierwszej ciazy bardzo bolaly mnie piersi, ale nie wiem czy przed terminem @ czy po. Chyba po. Teraz tez bym chciala doswiadczyc tego bolu czy mdlosci ;).
No właśnie z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży tez nie miałam żadnych objawów prócz tego że miałam plamienie implantacyjne. A piersi chyba wcale mnie nie bolały ale zrobiły się wieeeelkie ale to trochę później. Nadzieje mam i to ogromna ale jakoś nie wierzę w to że mogłoby się udać...

reklama
Ja też w pierwszej ciąży brak objawów. Zwymiotowałam chyba dwa razy. A teraz już mnie piersi bolą i właśnie wyjadam wszystko co słodkie. Albo sobie wmawiam.

Hej Dziewczyny. Ja to chyba oszaleje do piątku...dzisiaj 22dc a testować mam zamiar w 27 dc o ile wcześniej nie przyjdzie ta cholerna @. Dzisiaj od samego rana jest mi niedobrze ale wydaje mi się że to raczej psychika...ale napewno mam dość mocne kłucie w.jajnikach. W piersiach zero zmian :)
A Wy jak tam się trzymacie?? Macie jakieś objawy??
U mnie wszystkie to chyba autosugestia więc szkoda je brać pod uwagę [emoji16]

Ja z objawów o ile mogę je brać pod uwagę to właśnie ból piersi, bol podbrzusza i pleców, mdłości, i jak poczułam wczoraj bekon to myślałam że zwrócę ale może to przed okresem też tak być (chociaż przed porodem tak nie bylo)

W pierwszej ciąży nie miałam charakterystycznego wykwitu skornego jaki zawsze mam przed @ i bolały mnie piersi plecy i brzuch. No i jajnik którego teraz nie czuje

Wy to chcecie już testować a mi dopiero za 1.5 tygodnia owulacja się zacznie [emoji23][emoji23] wiec będę czekać a czekać do testów [emoji23][emoji23][emoji20]

Witajcie dziewczyny :)
Ja też planuje staranie w tym miesiącu pełną parą, bo we wcześniejszych miesiącach też próbowaliśmy, ale do tej pory normalnie dostawałam okres i nic z tego nie wyszło, być może to kwestia małej częstotliwości współżycia..
Miałam niedawno okres ale po okresie coś mnie bolał brzuch w dole i nie wiem czemu ale pewnie coś sobie wkręcam - staram się nie myśleć o tym tak i nie doszukiwać się ciąży w każdym bólu itp. itd. ;) Chociaż ostatnio zastanawiam się czy można być w ciąży i mieć okres ? Opinie są podzielone ale podobno normalny okres różni się od tego w ciąży - co o tym myślicie??

reklama
Teraz przy tym cyklu tez juz mialam powiększone piersi i ich mega ból. Myślałam że jestem w ciąży ale przyszedl @ [emoji852] wiec to chyba bardziej moja psychika wyszukiwala objawów ciąży i powiększyła mi te piersi [emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry