Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I kto mnie teraz będzie pilnować? [emoji853]Wywołałam sobie tą moją przed okresową kroste [emoji23] jest, więc będzie i okres. Żegnam się więc z Wami dziewczyny i trzymam kciuki [emoji4]
P.s No może będę Was podglądać do Waszego testowania, żeby móc Wam pogratulować [emoji4]
Hej jeszcze nie odchodź, poczekaj aż okres przyjdzie/nie przyjdzie. Niektórym test wychodzi dopiero tydzień po okresie, który nie przyszedł.Wywołałam sobie tą moją przed okresową kroste [emoji23] jest, więc będzie i okres. Żegnam się więc z Wami dziewczyny i trzymam kciuki [emoji4]
P.s No może będę Was podglądać do Waszego testowania, żeby móc Wam pogratulować [emoji4]
No ja do wczorajszego wieczoru miałam tak samo z tym oczekiwaniem. Też tego nie lubię szkoda że to wszystko nie działa szybciej [emoji28] profilaktycznie poczekam z piciem do wtorku max soboty chociaż też ani ze mnie pijaczka ani też specjalnej okazji nie ma ale...tata wczoraj kupił mi jacka danielsa cynamonowego którego odmawialam sobie już pół roku (Bo karmiłam) i teraz już się nie mogę doczekać aż go skosztuje [emoji4][emoji6]Wiecie co im blizej @ tym coraz bardziej watpie, ze mogloby sie udac. Takie mnie mysli dopadaja. I nie martwi mnie to, nie zasmuca. Poniewaz mama juz jestem. Jak sie uda to ok. Nie to tez ok. Oczekiwania nie lubie. Czy przyjdzie @ czy nie. Nie lubie biegania na bete, ale mysle czy isc przed spodziewana @. Nie chodzi o to, ze sie nie moge doczekac wyniku. W sobote idziemy na trzydziestke i z jednej strony chcialabym wiedziec czy moge sie napic wina
. Zadna ze mnie pijaczka, nie lubie alkoholu. Ale lampka wina mnie kusi.