• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Natalia91 to te 2 kreski bardzo wczesnie ci wyszly. W sumie nigdy nie wiemy jaki dlugi mial byc cykl, w ktorym sie udalo. Wielka niewiadoma.
Owulacje napewno miałam wcześniej niż w tych właśnie 33dniowych cyklach dlatego obstawiam że okres powinien przyjść 17 i dlatego też zrobiłam tak wcześnie test [emoji4] teraz to juz niewiadomo czy to kreska była czy co, jak znajde zdjęcie tego testu to wstawię

reklama
O tak to wyszlo
Screenshot_20180714-110611.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180714-110611.jpg
    Screenshot_20180714-110611.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 858
My jeszcze na etapie "co do rączki to do buzi" [emoji3]
A ta druga kreska... W pierwszej chwili widziałam, a jak się przyjrzałam to już nie. Rzeczywiście ciężko stwierdzić co i jak. Jedyne wyjście czekać!

My jeszcze na etapie "co do rączki to do buzi" [emoji3]
A ta druga kreska... W pierwszej chwili widziałam, a jak się przyjrzałam to już nie. Rzeczywiście ciężko stwierdzić co i jak. Jedyne wyjście czekać!
No właśnie, dlatego nie wiem czy ciąża była/jest czy to wadliwy test [emoji16]

U nas też jeszcze wszystko do buzi wkłada ale już z troszkę mniejszym zapałem. W tamtym tygodniu np memlał sobie w buzi kamień [emoji28]

reklama
Dziewczyny a jak u Was z dźwiganiem dzieci? Bo niby narazie to nie wiadomo czy ciążę są czy nie ale tak się zastanawiam? Jak się okaże że tak to niby można dziecko nosić itd ale od którego tygodnia to jest powiedzmy bezpieczne? Taka myśl mnie naszła [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry