• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Mam 32 lata i syna 11 lata. W maju poroniłam samoistnie puste jajo płodowe. Od tego cyklu staramy się z mężem o fasolkę. Dzisiaj mam 23 dc przy cyklach 30 dniowych. @ ma przyjść 23 lipca. Korci mnie żeby testować ale boję się rozczarować.

reklama
Cześć dziewczyny mogę do Was dołączyć? Mam 32 lata i syna 11 lata. W maju poroniłam samoistnie puste jajo płodowe. Od tego cyklu staramy się z mężem o fasolkę. Dzisiaj mam 23 dc przy cyklach 30 dniowych. @ ma przyjść 23 lipca. Korci mnie żeby testować ale boję się rozczarować.
Witaj [emoji4]
Jeśli masz zbyt dużą chęć na testowanie to myślę że jesteś w dobrym miejscu. My tu wszystkie baaardzo chcemy testować, ale wspieramy się i dzielnie się trzymamy. [emoji3] Ja powinnam mieć @ 24 także bardzo blisko Ciebie. Będzie dobrze!

Witaj [emoji4]
Jeśli masz zbyt dużą chęć na testowanie to myślę że jesteś w dobrym miejscu. My tu wszystkie baaardzo chcemy testować, ale wspieramy się i dzielnie się trzymamy. [emoji3] Ja powinnam mieć @ 24 także bardzo blisko Ciebie. Będzie dobrze!

Ale ta ciekawość jest zabójcza. Najgorsze że doszukuję się objawów. Np. bolesne piersi i mdłości. Powinno to być jakoś inaczej zrobione przez naturę. Przytulanki i bach Od razu wiesz że ciąża.

Hej Dziewczyny. Ja to chyba oszaleje do piątku...dzisiaj 22dc a testować mam zamiar w 27 dc o ile wcześniej nie przyjdzie ta cholerna @. Dzisiaj od samego rana jest mi niedobrze ale wydaje mi się że to raczej psychika...ale napewno mam dość mocne kłucie w.jajnikach. W piersiach zero zmian :)
A Wy jak tam się trzymacie?? Macie jakieś objawy??

Witam, ja też 23 lipca powinnam dostać @. Wszystkie w podobnym terminie ;). Co za emocje!

Hej Dziewczyny. Ja to chyba oszaleje do piątku...dzisiaj 22dc a testować mam zamiar w 27 dc o ile wcześniej nie przyjdzie ta cholerna @. Dzisiaj od samego rana jest mi niedobrze ale wydaje mi się że to raczej psychika...ale napewno mam dość mocne kłucie w.jajnikach. W piersiach zero zmian :)
A Wy jak tam się trzymacie?? Macie jakieś objawy??
Ja nie mam żadnych, chciałabym mieć jakiekolwiek, zamienimy się? :) Nawet te urojone bym chciała, choć niedawno pisałam co o nich myślę. Ale odwołuję to! :laugh2: Kobieta zmienną jest ;). 22dc to już coś. Ja dopiero 16dc :realmad:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry