• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Ja też planuje staranie w tym miesiącu pełną parą, bo we wcześniejszych miesiącach też próbowaliśmy, ale do tej pory normalnie dostawałam okres i nic z tego nie wyszło, być może to kwestia małej częstotliwości współżycia..
Miałam niedawno okres ale po okresie coś mnie bolał brzuch w dole i nie wiem czemu ale pewnie coś sobie wkręcam - staram się nie myśleć o tym tak i nie doszukiwać się ciąży w każdym bólu itp. itd. ;) Chociaż ostatnio zastanawiam się czy można być w ciąży i mieć okres ? Opinie są podzielone ale podobno normalny okres różni się od tego w ciąży - co o tym myślicie??
Ja uważam, że ciąża i okres nie są możliwe naraz. Ewentualnie jak kobieta ma skąpe miesiączki to może z nią pomylić plamienie implantacyjne

Ja też planuje staranie w tym miesiącu pełną parą, bo we wcześniejszych miesiącach też próbowaliśmy, ale do tej pory normalnie dostawałam okres i nic z tego nie wyszło, być może to kwestia małej częstotliwości współżycia..
Miałam niedawno okres ale po okresie coś mnie bolał brzuch w dole i nie wiem czemu ale pewnie coś sobie wkręcam - staram się nie myśleć o tym tak i nie doszukiwać się ciąży w każdym bólu itp. itd. ;) Chociaż ostatnio zastanawiam się czy można być w ciąży i mieć okres ? Opinie są podzielone ale podobno normalny okres różni się od tego w ciąży - co o tym myślicie??
U mnie się wszystko wyjaśni chyba 17.07 a najpóźniej 22.07 więc czekam.

Co do bycia w ciąży i okresu...moja koleżanka z pracy nie wiedziała że jest w ciąży przez 8 miesiecy [emoji16] dowiedziała się na wizycie kiedy była już bez wód plodowych

Do nowych koleżanek: zdjęcie testu które wyświetla się pod tytułem naszej grupy jest moim testem robionym 6 dni przed domniemanym okresem...tak wiem wcześnie [emoji23] co o nim myślicie tzn waszym zdaniem jest pozytywny, ujemny czy wadliwy? Test robiony dzień później był już negatywny

Do nowych koleżanek: zdjęcie testu które wyświetla się pod tytułem naszej grupy jest moim testem robionym 6 dni przed domniemanym okresem...tak wiem wcześnie [emoji23] co o nim myślicie tzn waszym zdaniem jest pozytywny, ujemny czy wadliwy? Test robiony dzień później był już negatywny
Nie wiem jak u reszty albo źle szukam ale u mnie żadnego zdjęcia nie ma.

Teraz przy tym cyklu tez juz mialam powiększone piersi i ich mega ból. Myślałam że jestem w ciąży ale przyszedl @ [emoji852] wiec to chyba bardziej moja psychika wyszukiwala objawów ciąży i powiększyła mi te piersi [emoji23][emoji23]
Piersi mogą się robić odrobinę pełniejsze przed okresem u niektórych kobiet.
Życzę owocnych i częstych starań :).

reklama
Witaj, podczas ciąży nie ma okresu. Niektóre kobiety mają plamienie implantacyjne i je mylą z okresem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry